Голям скандал между Халваджиян и Денис Ризов!

Маги Халваджиян и музикантът Денив Ризов са в див конфликт, както съобщава и изданието "Slava". Причината е Наталия Симеонова, феята на любовта, която беше най-добра приятелка с продуцента Маги Халваджиян и бивша съпруга на музиканта Денис Ризов.

[caption id="attachment_321313" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян и Денис Ризов в конфликт Маги Халваджиян и Денис Ризов в конфликт[/caption]

Наскоро се появи слух, че Маги се шегувал с килограмите на Наталия Симеонова, която е любима водеща на много зрители и лице на тв продукцията "Предай нататък" - едно предаване, което реално променя човешкия живот, а не само на думи.

Та както се знае, въпреки развода си, Денис и Наталия са близки като приятели, родители на общото си дете, а освен това са и професионалисти и работят заедно, припомня Клюки.бг.

[caption id="attachment_321314" align="alignleft" width="253"]Наталия Симеонова вече не е сред приятелите на арменската фамилия Наталия Симеонова вече не е сред приятелите на арменската фамилия[/caption]

Очевидно Наталия е провокирала конфликт между двамата доскоро близки познати, при все че Маги е много активен и идеен продуцент и разбира от телевизия, но Наталия Симеонова е толкова наложил се образ, с почитатели, които не просто харесват нея като лице на предаванията й, а одобряват проектите й, следят нейното развитие като професионалист и човек. Отдавна няма значение дали много хора харесват външността й, защото много повече хора харесват работата й, а това е най-важното.