Телевизия bTV буквално се тресе заради Гена Трайкова и бившия й любим!

Гена Трайкова се превърна в едно от най-скандалните и мразени лица в bTV, която вече не е същата, откакто тя зае поста главен редактор на новините. Защото с по-високата й длъжност лъсна и жестоката истина за нея, която втрещи колегите й.

Оказа се, че Гена Трайкова е залъгвала всички години наред, докато изпълняваше ролята на обикновен репортер и водещ. През цялото това време тя беше по-ниска от тревата, добра, услужлива и разбрана - това разкриват колегите й от нюзрума. Днес обаче истинското лице на Гена Трайкова отврати всички, тъй като у нея не е останал и помен от предишното скромно момиче.

[caption id="attachment_321383" align="alignright" width="216"]Гена Трайкова Истината за Гена Трайкова потресе всички - никой не го беше подозирал![/caption]

"Гена Трайкова е ужасът в телевизията. Няма как да се работи с нея. Не минава и ден, без тя да привика един по един всички репортери на смяна и да ги направи на две стотинки с крясъци и упреци, че това тяхното не е работа и че нямат и капка професионализъм. Тя не обяснява какво и как трябва да се направи, а просто вика и обижда", разкриват потресени колеги на Гена Трайкова.

А само преди седмица репортер в bTV обещал пред всички, че ще подари месечната си заплата на онзи колега, който успее да измъкне дори лека усмивка от Гена Трайкова. Откакто заела шефския пост, Гена Трайкова била вечно намусена и гневна, не се усмихвала дори на рождени дни на колегите си, а набързо честитяла с половин уста и се оттегляла в кабинета си.

Оказва се обаче, че кошмарът с Гена Трайкова не е единствен за работещите в медията. Бившият любим на Гена Трайкова - Венелин Петков бил досущ като нея и не спирал да се дуе като пуяк пред останалите.

Момчето от Стара Загора опитвало да бъде леко по-благосклонно само към по-хубавите си колежки, към които пък Гена Трайкова проявявала нечувана омраза и завист. Затова и младите репортерки предпочитали да се допитват за съвети до Венелин Петков и да изтърпят нескопосните му опити да свалка, отколкото да разговарят и половин минута с Гена Трайкова.

"Ако продължават нещата по този начин, още с новия сезон през есента, колегите ще се вдигнат на бунт и ще настояват за свалянето на Гена Трайкова и Венелин Петков от постовете им", категорични са служители на bTV. Макар че задачата никак няма да е лесна, защото двамата се ползват от явните протекции на баш ръководството.