Преслава се откачи от Бирмата и се закачи за....

Преслава не си губи времето. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” отново си нацели милионерче и то младо, съскат зад гърба й завистници. Певицата, която ожалват, че е анорексичка, от две седмици бръмчи яко с новата си придобивка.

[caption id="attachment_321403" align="alignright" width="225"]Преслава купонясва с новото си гадже Преслава купонясва с новото си гадже[/caption]

Той е само на 24 години, казва се Петър и здравата е хлътнал по красивата гласовитка. Известният купонджия и Преси не се спират да обикалят морските курорти и софийските дискотеки, да пиянстват и да се радват един на друг, разкри HotArena.net.

Солидната банкова сметка на младока, роден през 1990 година му позволява да глези певицата. Родителят на младият бохем имал солиден бизнес с коли и Петър постоянно се перчел с ново, лъскаво возило.

Освен с атлетично тяло и купонджийски нрав, 24-годишният богаташ впечатлявал с умението с лекота да харчи татковите пари, научи Kluiki.bg.

Двамата с Преси се запознали на едно от нейните участия в дискотека на Черноморието и оттогава били неразделни Според булевардната клюка Петър бил причина за грозния селски скандал между Преслава и бившия й Георги Станоев-Малката Бирма.

Пернишкият милионер е известен с лютия си нрав и болезнената си ревност. Първо Преслава и мачото се забавлявали в басейн край Асеновград, а после флиртували пред очите на Малката Бирма в дискотека на Слънчев бряг. Ревнивецът не издържал изгората му публично да му слага рога и й спретнал чутовен скандал.

Кавгата прераснала в бой. Преси също има сприхав характер и не останала длъжна, а запратила по Бирмата стъклена чаша, с която му сцепи веждата. Жоро Малката Бирма й отговорил с шамар и не се знае как щял да завърши кървавия екшън, ако не се намесили гардовете.

Преслава и Бирмата изживяват трудна връзка, в която скандалите и боя не са нещо инцидентно. Двамата така и не стигнаха до олтара, въпреки годежа си. Според близки до звездната двойка обаче между тях все още гърмят чувства и затова публично си правят сечено.

Дали обаче Преси ще загърби лесно новата си играчка и ще се кротне с Бирмата, не се знае. Засега на изпълнителката на „Червена точка” й е добре да е глезена, обгрижвана и да се отнасят с нея като с кралица. Младият милионер пък е горд, че има една от най-желаните жени и няма никакво намерение да я връща на старото й гадже.