Галена към Анелия: В този миг за мен ти умря, скъпа!

Галена към Анелия: В този миг за мен ти умря, скъпа!
3.6 (72%) 5 votes

Огромен скандал между Галена и колежката й Анелия нажежи до максимум обстановката в „Планета Лято 2014“

Започващото турне на компания „Пайнер“ е на път да убие всички рекорди по интриги и скандали. След като много от певиците вече се оплакаха от липсата си на големия форум, сега и поканените звезди започнаха истинска война помежду си. Двете доскорошни добри познати, а даже и приятелки в лицето на Галена и Анелия, вече загърбиха всички добри отношения и започнаха явна битка за власт в компанията.

Галена е направо бясна на Анелия

Галена е направо бясна на Анелия

Скандалът започнал заради закриването на „Планета Лято 2014“. Както се знае от предните години, във всеки град изпълнителките излизат на сцената в един и същи ред. Първоначално Митко Пайнера провъзгласил Галена за певицата, която да завършва всяко турне. Анелия обаче явно възнагодувала срещу това решение. Затова нейният шеф просто сменил реда, като смятал, че няма да е голям проблем. Галена обаче се почувствала силно засегната от действията на Ани. Двете дори са имали жестока словесна разпра, вещаят слуховете, които достигнаха до Kliuki.bg.

„Как можа да го направиш зад гърба си? Аз бях избрана да завършвам турнето, а ти ми го отне по най-долния начин. Няма да ти го простя никога. За мен от този миг ти вече си мъртва, скъпа!“ – са били думите на Галена към колежката й.

Всъщност битката между двете е от по-ранен етап, но тогава не се стигна до явна война. Още на Наградите на „Планета“ Галена възнегодувала, че е предпоследна, тъй като тогава беше Певица на годината. Анелия закри концерта, понеже стана Музикален идол 2014. Митко Пайнера обаче обещал на Галена, че ще й се реваншира на турнето, както и щеше да направи, но Ани някак успяла отново да го оплете в мрежите си, заради което Галена вече е бясна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Галена към Анелия: В този миг за мен ти умря, скъпа!”

 1. Име (задължително)

  юли 28. 2014

  Kreteni i tapi putki….

 2. нели

  юли 29. 2014

  уникално прости женици….как не разбраха че лекият им и смешен жанр вече отдавна е тръгнал към историята……….всички до една са прости селски пръчки……ама до една………..разбира се с изключение на Алисия……….класа от където и да я погледнеш……….сега ако се вземе в ръце и нарита тоя кон Михайлов ще я призная от всякъде…

 3. GSM Аксесоари

  юли 29. 2014

  Луди патици не ги слуша грам главата

 4. Име (задължително)

  авг. 02. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар