Body Language: Галена побърка с „убийствен” английски! (ВИДЕО)

Body Language: Галена побърка с „убийствен” английски! (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Body Language раздели дори феновете на певицата – едните казват, че се излага, другите я хвалят за амбицията

Body Language доказа намеренията на Галена да изгрее и на международна сцена!

Последното парче на Певицата на годината разтърси мрежата, макар да е пуснато едва от няколко часа. За нейно съжаление обаче, фурорът и дискусията, които предизвика не обещават да стане вечен хит, видя kliuki.bg.

Body Language раздели на две дори феновете на Галена. Вярно, там е изключително красива, клипът е много добре направен. Да не говорим, че Фики се появява за секунди като центурион. Синът на Тони Стораро демонстрира релеф и злобен поглед за радост на момичетата.

Body Language излезе в мрежата

„Баууууууу“ – Фики да ви прилича на абитуриент?!

За беда обаче изпълнението на Галена не събра очакваните овации. Вярно, тя отдавна доказа, че владее отлично Body Language (Езикът на тялото), но това не се отнася и за английския.

Body Language

Body Language – Галена го владее съвършено. Дано изучи така и английския!

Дори феновете й се оказаха безпощадни от заявката за международна слава:

Body Language провокира лавина от коментари всякакви

Body Language провокира лавина от коментари всякакви

Другата част от агитката й е на противоположното мнение. Дори враговете на чалгата (които кой знае какво търсят на страницата й във Фейсбук?!) се произнесоха:
galena 4
С думи прости – красив клип, браво за напъните, ама още трябва да се пъне над английския. Певицата се похвали в предаването на Николета, че ходи на курсове, но или трудно попива, или „госпожата“ й не се старае!

Въпреки критиките обаче, Галена няма как да е недоволна. Врагинята й Анелия може да се докопа до закриване на турнето, но тя ще блесне с две нови парчета. Нищо, че „Хавана Тропикана” беше критикуван за копи-пейст, а Body Language звучи като изпято от латино-партизанин:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Body Language: Галена побърка с „убийствен” английски! (ВИДЕО)”

  1. sash

    юли 29. 2014

    Слаба имитация на Кайли Миноуг!пфффф

  2. Какво да се коментира! Поне важното е дали иска да учи английски и да говори като Кайли. На индивидуални уроци по английски се научава сякаш най-много, защото вниманието е само за теб.

  3. Няма място за много коментар по темата по-горе. И все пак по-добре е да се учи английски и ако е удобно на човек, да се запише на индивидуални уроци, за да не се влияя от групата. Има и такива хора, които предпочитат така.

  4. Когато говорим за учене на езици, особено когато са намесени деца, цените са изключително важни. Това е така, защото за децата плащат родителите им, нали така? Но все пак курсовете по английски език са достъпни, за щастие!

Добавете коментар