Body Language раздели дори феновете на певицата – едните казват, че се излага, другите я хвалят за амбицията

Body Language доказа намеренията на Галена да изгрее и на международна сцена!

Последното парче на Певицата на годината разтърси мрежата, макар да е пуснато едва от няколко часа. За нейно съжаление обаче, фурорът и дискусията, които предизвика не обещават да стане вечен хит, видя kliuki.bg.

Body Language раздели на две дори феновете на Галена. Вярно, там е изключително красива, клипът е много добре направен. Да не говорим, че Фики се появява за секунди като центурион. Синът на Тони Стораро демонстрира релеф и злобен поглед за радост на момичетата.

[caption id="attachment_321425" align="aligncenter" width="300"]Body Language излезе в мрежата "Баууууууу" - Фики да ви прилича на абитуриент?![/caption]

За беда обаче изпълнението на Галена не събра очакваните овации. Вярно, тя отдавна доказа, че владее отлично Body Language (Езикът на тялото), но това не се отнася и за английския.

[caption id="attachment_321424" align="aligncenter" width="300"]Body Language Body Language - Галена го владее съвършено. Дано изучи така и английския![/caption]

Дори феновете й се оказаха безпощадни от заявката за международна слава:

[caption id="attachment_321426" align="aligncenter" width="292"]Body Language провокира лавина от коментари всякакви Body Language провокира лавина от коментари всякакви[/caption]

Другата част от агитката й е на противоположното мнение. Дори враговете на чалгата (които кой знае какво търсят на страницата й във Фейсбук?!) се произнесоха: galena 4 С думи прости - красив клип, браво за напъните, ама още трябва да се пъне над английския. Певицата се похвали в предаването на Николета, че ходи на курсове, но или трудно попива, или "госпожата" й не се старае!

Въпреки критиките обаче, Галена няма как да е недоволна. Врагинята й Анелия може да се докопа до закриване на турнето, но тя ще блесне с две нови парчета. Нищо, че „Хавана Тропикана” беше критикуван за копи-пейст, а Body Language звучи като изпято от латино-партизанин: