Истински разкош: Вижте семейство Халваджиян в Ню Йорк! (МНОГО СНИМКИ)

Истински разкош: Вижте семейство Халваджиян в Ню Йорк! (МНОГО СНИМКИ)
4.8 (95%) 4 votes

Семейство Халваджиян на тузарска ваканция в Голямата ябълка!

Семейство Халваджиян живот си живее. Броени дни след грандиозния столичен купон, който Маги Халваджиян вдигна за рождения ден на любимата си Кремена Халваджиян, семейството отлетя за Америка и по-точно в изумителния Ню Йорк. Там семейство Халваджиян отседна в разкошния хотел на Робърт Де Ниро, където прекарва вече повече от 10 дни.

семейство Халваджиян

Семейство Халваджиян си подари приказна ваканция в Ню Йорк

На практика цялото семейство Халваджиян рапуска из красотите на вечно неспящия Ню Йорк, тъй като заедно с Маги и Кремена са синът им Бедрос и годеницата му Алекс, която е бивша адреналинка от „Господари на ефира“. Четиримата са го ударили на як купон и опознаване на всички забележителности на Голямата ябълка.

По цели дни семейство Халваджиян се разхожда из Ню Йорк като Маги и Кремена не пропуснаха да се снимат с Уди Алън и Никълъс Кейдж – е, не с истинските звезди, а с техните восъчни копия, но какво от това?!

Докато семейство Халваджиян не може да се нарадва на щастието си в мегаполиса, из столичните среди у нас започнаха коментирате и зле прикритата завист. И това е напълно нормално, тъй като за момента поне Маги Халваджиян няма равен на себе си като съпруг и татко.

Кремена Халваджиян с право може да бъде наречена истинска щастливка, защото е случила на съпруг, удовлетворяващ всеки неин каприз. Семейство Халваджиян не се скъпи, а заедно с разходките използва да обиколи и бутиците в Ню Йорк, откъдето Кремена да почерпи нови идеи и, разбира се, да поднови драстично гардероба си.

Маги и Кремена Халваджиян

Маги и Кремена Халваджиян

Ню Йорк, Ню Йорк...

Ню Йорк, Ню Йорк…

Кремена Халваджиян сияе от щастие - че как иначе?!

Кремена Халваджиян сияе от щастие – че как иначе?!

Семейство Халваджиян обаче не пропуска и културното си усъвършенстване като още през първите дни в Ню Йорк си купи билети за постановка на Бродуей.

Маги и Кремена влюбени като в първия ден

Маги и Кремена влюбени като в първия ден

Маги Халваджиян с восъчната фигура на Никълъс Кейдж

Маги Халваджиян с восъчната фигура на Никълъс Кейдж

С две думи: живот – приказка! Но семейство Халваджиян си я е заслужило с дългогодишната си работа и невероятните творчески проекти на Маги и Кремена Халваджиян.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Истински разкош: Вижте семейство Халваджиян в Ню Йорк! (МНОГО СНИМКИ)”

 1. Име (задължително)

  юли 29. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. GSM Аксесоари

  юли 29. 2014

  Няма лошо

 3. Име (задължително)

  юли 30. 2014

  otvratitelno grozno semeistvo!!!i vinagi paradirat s finansovi vazmojnosti!!!pozor!!!

Добавете коментар