Новата къща не оправя проблемите в семейството на Ани Цолова!

Вместо с радост и веселие новият дом на Ани Цолова в баровския квартал Драгалевци за жалост ще бъде открит с дрязги и разрив в семейството на водещата. Това разкриха близки до Ани Цолова пред вестник "Всеки ден".

Оказа се, че Ани Цолова и съпругът й Васил имат сериозни проблеми, които не могат да бъдат решени със закупуването на една къща, пък била тя и за 200 000 лева. Защото примерната, порядъчна и отговорна водеща не може да се примири с любовта на съпруга си към чашката.

[caption id="attachment_321473" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова не знае как да се справи с поведението на съпруга си Васил[/caption]

Източници на вестника разказват, че от доста време насам, Васил редовно ходел да се "черпи" като не се прибирал с часове или се връщал посред нощите. Най-често мъжът на Ани Цолова разпивал с кума си Андрей Слабаков, но редовно излизал и с други авери. И докато свободолюбивата Ернестина Шинова не правела проблеми на Андрей Слабаков, Ани Цолова полудявала от гняв.

Разривът между Ани Цолова и Васил е породен от непрестанните натяквания на водещата, че докато тя се скъсва от работа и си ляга с кокошките, за да стане още преди слънцето да изгрее, то мъжът й се забавлява с компании и не може да му види очите.

Ани Цолова била бясна, че често пъти, докато тя е заета с важни дела в телевизията или извън нея - като подготовката за следващото предаване и прочие, Васил оставял малкия им син Калоян без необходимия надзор и контрол.

"Ани Цолова е изключителен перфекционист. Може и на някои да им се стори дори скучна, но висенето по кръчмите или купоните определено не са нейната стихия. Тя е работохолик и домошар, което обаче от известно време ярко контрастира с представите на мъжа й за добре прекарано време", разказват близки до семейството на Ани Цолова.

Въпреки това водещата продължавала да храни надежда, че ще съумее да "превъзпита" мъжа, когото още обича. Ани Цолова чувства Васил изключително близък и поради това, че и той като нея работи в сферата на медиите и това ги свързва по много въпроси.