14-годишна предизвика лют скандал в X Factor

14-годишна предизвика лют скандал в X Factor
4 (80%) 4 votes

Голям скандал сред журито на X Factor заради 14-годишна участничка в прослушванията!

Лют скандал е избухнал в редиците на X Factor днес, когато на прослушване се е явило 14-годишно момиче, научи Kliuki.bg. Саня Армутлиева веднага е възразила, тъй като по правилата всеки участник в шоуто трябва да има минимум 16 години. Любо обаче се е застъпил за момичето, тъй като е по-свободомислещ и не мисли, че трябва да се спират големи таланти само заради възрастта им, предава Signal.bg.

Скандал разтърси X Factor

Скандал разтърси X Factor

В крайна сметка обаче журито е изслушало изпълненията на 14-годишното девойче, което се е представило с песни на Лейди Гага. Въпреки безспорния талант на момичето, възрастта му надделяла в избора на журито и то получило само едно „да“, дошло от Любо.

След прослушванията обаче скандалът между Саня и Любо се задълбочил, разказват запознати. Бившият вокалист на „Те“ бил много разочарован и направо бесен от отстраняването на толкова талантлива участничка, давайки пример с Богомил Бонев от първия сезон на шоуто, който също започна на 14 години в предаването, а стигна чак до второто място. Саня обаче е отстоявала своето, считайки че не може за всеки талант да се правят компромиси и че затова си има правила.

Въпросната 14-годишна кандидатка е била част от „Големите надежди“, така че явно в нея наистина има талант. Въпросът е кое становище е по-правилно – буквата на закона на Саня Армутлиева или либералното мислене на Любо?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “14-годишна предизвика лют скандал в X Factor”

  1. кети

    юли 30. 2014

    законът трябва да се спазва…, ако наистина е талантлива , участничката ще се изяви след няколко години

Добавете коментар