Браво: С тази напитка и диета Яна Акимова отслабна драстично след раждането!

Браво: С тази напитка и диета Яна Акимова отслабна драстично след раждането!
5 (100%) 3 votes

Яна Акимова може да се похвали с предишните си мерки само месеци след раждането!

Танцьорката Яна Акимова е от малкото родилки, които могат да се гордеят, че са успели да възвърнат предишната си перфектна фигура съвсем скоро след раждането. Съпругата на бизнесмена Петко Димитров се радва на мерките, които имаше още от времето на „Денсинг старс“. А ги възвърна с една наистина уникална за тялото напитка.

Яна Акимова

Яна Акимова наистина знае как да си върне красотата

Яна Акимова пие тази вълшебна напитка всеки ден и особено след вечеря, тъй като приемът й гарантирано изгаря половината от калориите, които е приела с храната. Ето и точният състав на този елексир:

За направата му са необходими само един голям и сочен грейпфрут, и малка лъжичка истински натурален мед. Грейпфрута се изстъргва с помощта на лъжица или нож, като вътрешността му се поставя в съд. Към него се прибавя и лъжицата мед, а после тази смес се разбива с помощта на блендер. Получената смес е под формата на пюре или по-скоро гъст сок.

Тази магическа смес Яна Акимова изпива максимум половин час след вечерята, а и често пъти след обяда, като това й гарантира невероятно ускоряване на метаболизма и изгаряне на поне от половината приети калории.

Коя раждала жена може да се похвали с подобен силует?!

Коя раждала жена може да се похвали с подобен силует?!

Разбира се, Яна Акимова не разчита единствено на сместа от грейпфрут и мед. Тя залага на диета от много пресни плодове и зеленчуци, както и големи количества риба, които доставят необходимите за тялото й вещества.

Напитката от грейпфрут и мед е наистина чудодейна!

Напитката от грейпфрут и мед е наистина чудодейна!

Това, което е отказала като цяло или поне в периода на отслабването, е тлъстото месо и всички видове сладкиши и храни с наличие на захар в тях. Кафето и алкохола за забранени за танцьорката, която пък за сметка на това, пие фрешове и чай без захар в изобилие.

Наскоро Яна Акимова показа най-новите си снимки от дискотеката на Петко Димитров, а потребителите останаха наистина удивени от перфектното й тяло, сякаш изобщо не е раждала.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Браво: С тази напитка и диета Яна Акимова отслабна драстично след раждането!”

  1. МАРИЯНА ПЕЕВА

    юли 30. 2014

    Тя изобщо не е напълнявала когато беше бременна ,така ,че не е отслабнала и ДРАСТИЧНО въобще !

Добавете коментар