Глория с нетърпение се спусна до границата, за да посрещне едничкото си чедо

Глория скандализира поклонници с внезапната си поява на Рупите с дълбоко деколте. Дъщеря й обаче отиде до Рилския манастир почти като монахиня.

Примата се преструва на либерална майка, затова двете с щерка й Симона карат разделени за първи път лятната ваканция. Въпреки че Глория е изпратила брат си и половинката му да „бдят над честта” на рожбата й, госпожицата се радва на гореща почивка с любимия си Симеон, видя kliuki.bg.

Докато трепери за детето обаче, певицата не се сеща да се държи прилично! Не че Глория си е позволила своеволия в поведението или откровена вулгарност. Просто красавицата сбърка „дрескода”, когато ходи на поклонение!

Щом дъщеря й реши да се прибере с ескорта си в родината, певицата хукна да я посреща. Глория се възползва от момента да се отдаде на поклоннически туризъм. Тя посети Рупите и манастира св. Георги в село Златолист, за да усети силната енергия на местата свързани с Ванга и преподобна Стойна.

[caption id="attachment_321518" align="aligncenter" width="300"]Глория скандализира Рупите и Златолист Глория, облечи се![/caption]

Винаги обраната и стилна Глория показа интересно решение. Певицата демонстрира впечатляващи деколтета на тези свети места, които по принцип изискват по строги облекла, покрити ръце, крака (да не говорим за пазви!!!)! И тя като Антония Петрова направи сериозен гаф с облеклото, но очевидно не са я погнали уредниците да й закриват телесата!

Виж, Симона Загорова е добре подготвена. Тя пък се показа образцова християнска в Рилския манастир. За разлика от мама и колежките й, влезе почти като монахиня в светата обител.

[caption id="attachment_321519" align="aligncenter" width="180"]Симона на Глория в Рилския манастир Симона е покрита като монахиня[/caption] [caption id="attachment_321520" align="aligncenter" width="300"]Симона на Глорие отиде в Мелник Едва в Мелник показа голи крака[/caption]

Явно е дошло времето, когато Глория трябва да се поучи от порасналото си чедо!