Константин се оказа истинска мъжка кифла – вее мускули и показва зверове от гаража си във фейсбук

Константин показа тяло-трепач и двете си любими „играчки”!

Певецът се оказа истинско потвърждение на лафа „Момчетата не порастват, само играчките им!”. Човекът вече не се убива от работа и път, за да си гледа семейството. Докато си „полива цветето” обаче се радва на всякакви дребни радости за мъже и ги споделя във Фейсбук, видя kliuki.bg

Константин има три големи слабости (и не става въпрос за мама, Надето и Мариана). Певецът най-обича да се хвали с черните си „близнаци” Нисан в гаража, любимото заведение и изваяното си тяло. Константин показа коли-мечта Константин хвърля безценните си левчета, за да ги поддържа отлично. След това с наслада събира комплименти за тях в социалната мрежа. Единствените, с които може да се конкурира са авто-слабостите на конкурента му Петко Димитров и Валери Божинов.

За да е по-голям ефектът, ги демонстрира пред вратите на любимото си заведение. Всички да разберат, както се казва, кое работи добре и печели, че шефът си позволява само луксозни коли!

Константин не е най-обикновен баровец, който демонстрира възможности. Той е женен за красавица, която може да има всеки. Като видя какво ли не по кръчмите, е решил да запази семейството си.

Затова не разчита само на популярността си, но и прави така че Надето да се гордее като е с него. Убийствен режим и здрави тренировки, накараха Константин да забрави вредните навици. Резултатът е: Ехааааа! Константин показа тяло-мечта

Константин показа тяло-мечта Надето със сигурност не му се сърди, че се хвали с неща, които не са свързани с нея и детето им. Тя е умно момиче и просто ползва с радост „играчките” на Константин!