Невероятно! България притежава красавица от най-висока класа, която е само на 21 години!

В България сме свикнали да казваме, че живеят най-прелестните жени и явно наистина е така. Може да е клише, но като българката друга няма. Това ни доказва и уникалната 21-годишна Лилия Милева. Девойката от Бургас покорява модните подиуми у нас с изящна фигура и естествена красота. Определено с подобни момичета българската мода, а и България като цяло печелят много в чисто визуален аспект.

[caption id="attachment_321562" align="aligncenter" width="300"]Невероятно, тя е само на 21, а вече надмина по красота доста световни звезди Невероятно, тя е само на 21, а вече надмина по красота доста световни звезди[/caption]

Лили е студентка в Икономически университет - Варна, но нейната страст е модата. Тя работи в Dressed Passion и главната й цел е един ден да се превърне в световен топ модел. Интересното обаче е, че още сега, в наши дни, българското момиче е надминало доста от световните звезди по отношение на визията и снимките, които излагаме на показ, доказват точно това.

Странно или не, Лилия Милева в момента няма сериозен приятел, но ухажори никога не липсват. Към момента 22-годишен младеж предявявал огромен интерес към нея, но тя все още се колебае. Все пак дано в България се намери подходящият мъж за тази убийствено красива девойка.

[caption id="attachment_321560" align="aligncenter" width="257"]Малко селфи и от Лили Малко селфи и от Лили[/caption]

"Не държа мъжът до мен да бъде известен, това няма никакво значение за мен, но няма да крия, че си падам по стройни и добре сложени мъже." - споделя Лили специално за Kliuki.bg.

[caption id="attachment_321561" align="aligncenter" width="195"]В България е истинската красота В България е истинската красота[/caption]

Най-интересното е, че 21-годишното момиче прилича много на фолк дивата Емилия и дори може да мине за нейна по-млада двойничка. Приликата в лице е невероятно голяма, но в тялото младостта вече започва да взима превес.

[caption id="attachment_321556" align="aligncenter" width="300"]Тук Лили наистина много наподобява на Емилия Тук Лили наистина много наподобява на Емилия[/caption]