Body Language: Фики смята, че е Бог (стана за смях като мутант)! ФОТО

Body Language: Фики смята, че е Бог (стана за смях като мутант)! ФОТО
5 (100%) 2 votes

Парчето Body Language я превърне Галена в международна звезда, я – не, но синът на Стораро със сигурност стана за мезе

Body Language се оказа истинска находка – не само Галена прави първи опит да пее на английски език, а и Фики направи дебют като „хубавеца в масовката”.

Думата „хубавее” я използваме малко относително, защото симпатичното момче на Фики Стораро изглежда по-скоро страшен, отколкото красив, но какво да го правим – звезда!
Body Language 4

Body Language 2

Body Language 3
По-важното е друго, забеляза kliuki.bg, новата надежда на „Пайнер” си вярва! Певецът е качил няколко кадъра от заснемането на Body Language, в което е той. Коментарът му е лаконичен: „Зевс!”
Body Language изложи Фики
Така скромното само преди броени месеци момче, вече вярва, че изглежда като истински Бог. Вярно, с подобна потресающа физика малцина могат да се похвалят, но някой лесно го е заблудил, че върховният бог на древните гърци изглежда като центурион!
Zeus1
Body Language 5

Body Language 6
Е, Зевс обикновено го изобразяват мощен и релефен и сигурно това е искал да каже Фики. Девен римлянин или древногръцки бог – все тая! Важното е бицепси да има! А и така добре изглежда до Галена!

А и Фики, както се чу, не е бил много-много редовен на училище. Слуховете, че татко Стораро се е изръсил доста за „спонсорство” сигурно не са верни, но май и момчето много не е залягало над учебниците.

Но и той като кака си Галена владее добре Body Language!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Body Language: Фики смята, че е Бог (стана за смях като мутант)! ФОТО”

  1. GSM Аксесоари

    юли 30. 2014

    Новият Конан очакваме го в следващия филм 😀

Добавете коментар