Борис Дали дава луди пари за техника и влага ръце в мебелировката, но за останалото се стиска като чичо Скрудж

Борис Дали е страшно любопитна фигура.

Сви семейно гнездо с ученическата си любов, но не ще да подписва още. Момичетата са луди по него, но живее като обикновен провинциалист. Обикаля страната и печели добре, но не можеш да го мръднеш от Бобов дол и с топ!

Като стана въпрос за миньорското градче, сигурно ще ви е любопитно да надникнете в къщата му. Борис Дали е довел изгората си в семейния си дом. Там двамата отглеждат синчетата си в, меко казано, странна обстановка, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_321628" align="aligncenter" width="224"]Борис Дали показа къщата си Семейството тъне в губери[/caption] boris dali [caption id="attachment_321626" align="aligncenter" width="224"]Борис Дали показа къщата си и подови настилки..[/caption]

Наред със свекърите и девера, Лили се радва на истинска соц-идилия. Жената на Борис Дали не е живее публичен живот като жената на Коцето. Хубавото Наде не само се снима по списания и телевизионни предавания, а разполага в дом както приказка, обзаведен по последна мода.

[caption id="attachment_321629" align="aligncenter" width="223"]Борис Дали показа къщата си Познай кой е мебелирал детската?![/caption] [caption id="attachment_321631" align="aligncenter" width="224"]Борис Дали показа къщата си Борето е наследил занятите на тате - пеене и дървообработване[/caption]

Певецът се кани да вдигне собствен дом, но докато благоверната му чака се налага да търпи губери по канапетата, персийските килими и пътеките навити на руло зад вратата, VHS-касети от семейния архив и какво ли още не. Борис Дали обаче я е компенсирал с...мебели, направени от него самия и телевизор във всяка стая!

[caption id="attachment_321632" align="aligncenter" width="224"]Борис Дали показа къщата си Бедният Краси...Сега и с бебе в къщи - лудницата е пълна! Не може да се осамоти![/caption] [caption id="attachment_321633" align="aligncenter" width="224"]Борис Дали показа къщата си Добре че има двор да си играе[/caption] [caption id="attachment_321627" align="aligncenter" width="300"]Борис Дали показа къщата си Докато строи нов дом, Борето се изкушава само от мотори (или поне така казва)[/caption]

Явно певецът е голям любител на техниката – като нищо е сложил приемник и в банята, за да отдъхва на рахат. Технически екстри като гигантски тонколони и домакински уреди също се намират в дома им доволно. Освен това Борис Дали може да се стиска за друго, но пък може да се похвали с приличен мотор в гаража.