Нестандартната Ваня показа завидно майсторство в своето последно видео! Фолк дивата отново е изобретателна, с което завладява своите фенове!

Фолк дивата Ваня участва в много интересен клип. Изпълнителката на "Ара мюзик" е опряла бръснач до врата на чернокож младеж от португалски произход. Името му е Еди, тъй като певицата написа с усмивка на своята Фейсбук стена "Еди, внимавай", видя Kliuki.bg.

През тази година Ваня събуди голям интерес към себе си, тъй като засили своите нестандартни прояви. Всичко започна със снимките й за MAXIM, където показа невероятно тяло. На него обаче в момента се радва единствено диджей Дамян, тъй като двамата живеят заедно от близо 5 години.

[caption id="attachment_321681" align="aligncenter" width="300"]Ваня отново изуми с тази картинка! Какво ли ще направи с този чернокож португалец? Ваня отново изуми с тази картинка! Какво ли ще направи с този чернокож португалец?[/caption]

Близките на Ваня също са на мнение, че тя винаги търси екзотичното и нестандартното в живота. Това си качество го е прехвърлила и в професията си. Този португалец е доказателство за това. А бръсначът в гърлото му допълва интересната картинка.

"Нападна го като хищна хиена. Ванче, прекрасна си, но го довърши тоя..." - коментират феновете на Ваня във Фейсбук.

Сега остава да разберем какви ще ги свърши певицата с младежа. Почитателите на красивата Ваня със сигурност го очакват.