Шавливата Цветанка съсипана: Съдбата й го върна заради Веселин Маринов!

Шавливата Цветанка съсипана: Съдбата й го върна заради Веселин Маринов!
3.8 (76.67%) 6 votes

Бившата изгора на Веселин Маринов си получи урока, заради изневерите си!

Всичко винаги се връща, е казал народът. И тази максима се потвърди за пореден път при бившата изгора на Веселин Маринов – Цветанка, която жестоко изневери на певеца и разби сърцето му преди няколко години. Тогава Веселин Маринов беше този, който страдаше и лееше сълзи, а сега ролите се размениха – той е щастлив и влюбен, а Цветанка се скъсва от рев.

Защото шавливата блондинка се оказа измамена и изоставена от мъжа, на когото толкова много държеше – народният представител Иван Ченчев, който освен депутат от БСП е и пиар на ЦСКА. Това разкриха близки до Цветанка източници, убедени, че хитрушата си е получила заслуженото.

Веселин Маринов

Сега Веселин Маринов е щастлив, а Цветанка реве, та се къса

Оказа се, че Иван Ченчев натирил застаряващата Цветанка заради млада, тъмнокоса и невероятна красавица, работеща като секретарка в парламента. Двамата се сближили още след като Иван Ченчев положил клетва за народен представител, на мястото на евродепутата Петър Корумбашев. А из кулоарите на парламента вече се носели легенди за страстните отношения между хубавицата и Ченчев, които редовно се усамотявали в една от стаичките.

„За разлика от Цветанка обаче, Иван Ченчев поне имаше доблестта да й признае за новата си връзка и да скъса с нея. Докато какво направи Цветанка с Веселин Маринов преди време – лъжеше го с месеци и го остави да разбере за унижението си от хората и вестниците, а не от нея. Сега тя е разбита, плаче по цели дни, но малко хора я съжаляват и има защо. Просто плочата се обърна“, коментират близки до разбитото семейство на Цветанка и Веселин Маринов.

Цветанка и Иван Ченчев

Цветанка и Иван Ченчев

Самият Веселин Маринов не се е виждал и чувал с Цветанка от много време насам, а приятелите му разкриват, че певецът е намерил сили да й прости, но изцяло е изгубил доверието и уважението си към нея.

В момента Веселин Маринов е видимо доволен от връзката си с младата си и красива приятелка, Цветанка да си му бере гайлето и добре да преценя с кой мъж да се захваща, шегуват се из столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар