Симона показа най-милото си, Глория в шок!

Симона показа най-милото си, Глория в шок!
5 (100%) 3 votes

Симона Загорова отново успя да провокира

Е, няма такава порода. Въпреки че поп фолк певицата Глория не провокира, тя просто демонстрира престиж, добро поведение и донякъде лицемерно лустро, нейната наследничка Симона Загорова умее да обръща прожекторите към себе си,знае HotArena.net .

Гафът на Симона

Гафът на Симона

Симона Загорова не крие мръсни тайни от миналото си и знае да се забавлява. Заедно с гаджето си Симеон двамата са влюбени и щурави. Но откакто е с него малката палавница е някак си по-обрана, категорични са най-близките й приятелки.

Но че Симона си обича провокациите личи и от последните й снимки със Симеон, видя Kluiki.bg . На тях тя показва най-милото си, като се опитва донякъде да го прикрие. Дали е папарашка находка или Симона наистина не се церемони много е въпрос, който все още няма отговор.

Припомняме, че преди време хубавицата влуди мрежата и най-вече мъжката половина с провокативните си снимки пред огледалото и то само по бельо. Майка й Глория побесня от това какви ги върши щерка й.

Повече от ясно е, че нахаканата Глория не може да излезе на глава със своенравната си дъщеря. Преди това пък палавата Симона пусна в нета снимките с оскубаните вежди на гаджето до нея. Симона искала толкова да са еднакви, че да си приличат и във веждите.

Глория и Симона обичат да се снимат заедно

Глория и Симона обичат да се снимат заедно

Въпреки подигравките, които заляха Фейсбук, Симона парира смешниците, че е много веща по модните течения и затова не смята мъжът до нея да ходи обрасъл като орангутан.

Какви ли ще ги върши палавницата, ако приеме офертата и влезе във ВИП Брадър, зедно с майка си. Едно е сигурно, поне ще се нагледаме на куп щуротии.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар