Слави Трифонов направи невероятен жест към малката Крисия и семейството й!

Малката чаровница от Разград Крисия Тодорова ще представи България на детския конкурс на "Евровизия". Сладката талантливка ще пее в Малта на 15-ти ноември, след като бе изпратена там с пълната подкрепа на Слави Трифонов и пълния екип на "Шоуто на Слави".

Дългия се свърза лично с ръководството на БНТ и "извоюва" участието на Крисия на световната сцена. Което си беше лесна работа, като се има предвид уникалния талант на момиченцето и факта, че към днешна дата в България няма по-добро дете изпълнител от нея.

[caption id="attachment_321750" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов направи прекрасен жест към малката Крисия и семейството й[/caption]

Слави Трифонов обаче не спира дотам. Той трогна до сълзи семейството на Крисия и самата малка вълшебница като реши да поеме изцяло разноските по пътуването и престоя на детето в Малта. Припомняме, че БНТ не поема разходите на участниците в Евровизия, дори и в детската Евровизия - всеки трябва да си ги осигурява сам, което за много семейства е непосилна задача.

Затова Слави Трифонов даде думата си на родителите на сладката Крисия Тодорова, че семейството им няма да даде и стотинка за изявата на детето. Нещо повече - красивото момиченце от Разград ще блесне на световната сцена с уникален тоалет, закупен отново от Слави Трифонов.

"Крисия ще пее с рокличка, купена от Слави Трифонов, за да може на самото си представяне Крисия да чувства обичта и подкрепата, както на шоумена, така и на целия му екип. А и на България, разбира се", коментират хора от "Шоуто на Слави".

Не трябва да припомняме, че очарователната разградчанка Крисия Тодорова успя да плени сърцата на българите още със самата си поява в конкурса за партньорка на Митко Андреев и стана безспорна любимка на зрителите.

Слави Трифонов е уверен в победата й, както и в това, че малкото и слънчево момиченце със сигурност ще накара и света да се влюби в него. Стискаме й палци и желаем целия късмет на Вселената!