Антония Петрова е на почивка в южната ни съседка заедно със съпруга си Александър Бередин!

Прекрасната Мис България и Мис Русия Антония Петрова предизвика истински фурор в Гърция и една не доведе до масови инфаркти, показвайки шеметно тяло на плажа. Антония Петрова е на почивка в южната ни съседка заедно със своя съпруг Александър Бередин и двамата видимо се забавляват отлично.

[caption id="attachment_321772" align="alignright" width="200"]Антония Петрова Красивата Антония Петрова заедно с любимия си мъж[/caption]

Шармантната Антония Петрова е заложила на модерен и стилен бански с флорални мотиви и изглежда напълно естествена на всички снимки. А и няма как да бъде другояче, когато Антония Петрова има достатъчно ум, за да знае, че човек не ходи на плаж с 2 тона макиаж и изкуствени мигли до веждите - табиети, присъщи за много от останалите родни "хубавици".

Единственото, което се забелязва върху лицето на Антония Петрова, е лек гланц за устни, който придава допълнителна свежест на изваяното й лице, видя Kliuki.bg.

Както винаги, под фотосите на Антония Петрова гъмжи от лайкове и коментари на симпатизантите й, които за пореден път я съветват да не обръща внимание на злобните писания в жълтата преса.

Въпреки че дори тези съвети изглеждат излишни - русокосата Мис България отдавна е наясно, че човешката злоба винаги ще я има и затова предпочита да я загърби и да се отдаде на себе си и семейството си. А змиите нека си съскат - това коментират близки до първата българка, удостоена с титлата Мис Русия.

[caption id="attachment_321773" align="aligncenter" width="200"]Перфектно лице и тяло! Перфектно лице и тяло![/caption] [caption id="attachment_321774" align="aligncenter" width="200"]Гърците останаха без дъх Гърците останаха без дъх[/caption] [caption id="attachment_321775" align="aligncenter" width="200"]Тони е извадила истински късмет с този Божи дар! Тони е извадила истински късмет с този Божи дар![/caption] [caption id="attachment_321776" align="aligncenter" width="200"]Предизвикателна и неустоима... Предизвикателна и неустоима...[/caption]

"Много е лесно да злепоставиш някого - за това особен интелект не се иска. Трудното е да оцениш човека и да признаеш достойнствата и постиженията му. Да им се възхитиш, а не да завиждаш. Това в Западна Европа и Америка отдавна са го постигнали. Но нали ние сме си балканци - какъвто нравът, такъв и битът ни", махат с ръка симпатизанти на Антония Петрова.