Най-тежкият избор: Семейството или „Ара мюзик“?

Най-тежкият избор: Семейството или „Ара мюзик“?
5 (100%) 3 votes

В изключително трудна ситуация изпадна певицата на „Ара мюзик“ Стефани!

Не е лесно да избираш между двете неща, които ти дават най-голямо щастие, но на Стефани ще й се наложи. Певицата на „Ара мюзик“ ще трябва в най-скоро време да реши дали да остане в попфолк средите или да се отдаде изцяло на домашния уют, научи Kliuki.bg. Съпругът й Георги бил бесен от факта, че му се налага доста често да остава да гледа сам бебето им посред нощ, тъй като нощният живот на фолк дивите ни е известен. За огромно съжаление на изпълнителката на „Ара мюзик“ се е стигнало дотам, че мъжът й да й постави ултиматум.

Стефани трябва да избира между семейството и "Ара мюзик"

Стефани трябва да избира между семейството и „Ара мюзик“

„Не можем да продължаваме така. Понякога не те виждам с дни, а нали уж сме семейство. Мисля, че изкарвам достатъчно пари за двама ни, затова или напусни „Ара мюзик“, или си тръгвам.“ – жестоките думи на Георги към Стефани.

Певицата обаче е на кръстопът. Тя обича много мъжа си, но работата й я прави също много щастлива. Стефани току-що се завърна след едногодишна пауза и е жадна за нови хитове. Уви, те ще трябва да станат с цената на семейството или изобщо няма да станат.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Най-тежкият избор: Семейството или „Ара мюзик“?”

  1. елена

    авг. 03. 2014

    тая пък за пръв път я чувам

Добавете коментар