В изключително трудна ситуация изпадна певицата на "Ара мюзик" Стефани!

Не е лесно да избираш между двете неща, които ти дават най-голямо щастие, но на Стефани ще й се наложи. Певицата на "Ара мюзик" ще трябва в най-скоро време да реши дали да остане в попфолк средите или да се отдаде изцяло на домашния уют, научи Kliuki.bg. Съпругът й Георги бил бесен от факта, че му се налага доста често да остава да гледа сам бебето им посред нощ, тъй като нощният живот на фолк дивите ни е известен. За огромно съжаление на изпълнителката на "Ара мюзик" се е стигнало дотам, че мъжът й да й постави ултиматум.

[caption id="attachment_321800" align="alignright" width="300"]Стефани трябва да избира между семейството и "Ара мюзик" Стефани трябва да избира между семейството и "Ара мюзик"[/caption]

"Не можем да продължаваме така. Понякога не те виждам с дни, а нали уж сме семейство. Мисля, че изкарвам достатъчно пари за двама ни, затова или напусни "Ара мюзик", или си тръгвам." - жестоките думи на Георги към Стефани.

Певицата обаче е на кръстопът. Тя обича много мъжа си, но работата й я прави също много щастлива. Стефани току-що се завърна след едногодишна пауза и е жадна за нови хитове. Уви, те ще трябва да станат с цената на семейството или изобщо няма да станат.