Джени от Ace of Base избра ваканция в България

Джени от Ace of Base избра ваканция в България
5 (100%) 2 votes

България ще се докосне до Ace of Base!

Джени Берген от групата Ace of Base избра ваканция в България – след като беше поканена на Летния фестивал, посветен на хитове на 90-те години, една от изпълнителкита е на световно популярната група Ace of Base обеща, че тя и двете й деца ще останат за лятото по българското черноморие. Всъщност шведската певица е за втори път на родна земя, но е останала доволна още при първото си посещение на България, затова сега освен работа ще прекара и малко от почивните си дни по нашите курорти.

Джени от Ace of Base избра ваканция в България

Джени от Ace of Base избра ваканция в България

Освен на нашата природа, Джени споделя, както пишат и в изданието „Актуално“. че много иска да опита повече български ястия, защото от познатите си българи е чувала, че кухнята ни е много вкусна.

За поредна година се организират тези музикални прояви, посветени на хитове от 90-те години, наречени „Обичам 90-те“. Билети се разпространяват в мрежата на Ивентим, цени от 35 лева. Освен един от гласовете на групата „Ace of Base„, на сцената на музикалния фестивал на 90-те в с.Лозенец публиката ще има удоволствието да види и чуе звездите NANA и ICE MC и най-големите им хитови парчета от 90-те години, научи Клюки.бг.

Джени - вокал на групата  Ace of Base

Джени – вокал на групата Ace of Base

За тези, които се интересуват от музиката на 90-те години, Джени Берген ще вземе участие в „Обичам 90-те“ на 9-ти август, а повече за музикалната програма може да се научи от организаторите на събитието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар