България ще се докосне до Ace of Base!

Джени Берген от групата Ace of Base избра ваканция в България - след като беше поканена на Летния фестивал, посветен на хитове на 90-те години, една от изпълнителкита е на световно популярната група Ace of Base обеща, че тя и двете й деца ще останат за лятото по българското черноморие. Всъщност шведската певица е за втори път на родна земя, но е останала доволна още при първото си посещение на България, затова сега освен работа ще прекара и малко от почивните си дни по нашите курорти.

[caption id="attachment_321826" align="aligncenter" width="300"]Джени от Ace of Base избра ваканция в България Джени от Ace of Base избра ваканция в България[/caption]

Освен на нашата природа, Джени споделя, както пишат и в изданието "Актуално". че много иска да опита повече български ястия, защото от познатите си българи е чувала, че кухнята ни е много вкусна.

За поредна година се организират тези музикални прояви, посветени на хитове от 90-те години, наречени "Обичам 90-те". Билети се разпространяват в мрежата на Ивентим, цени от 35 лева. Освен един от гласовете на групата "Ace of Base", на сцената на музикалния фестивал на 90-те в с.Лозенец публиката ще има удоволствието да види и чуе звездите NANA и ICE MC и най-големите им хитови парчета от 90-те години, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_321828" align="aligncenter" width="253"]Джени - вокал на групата Ace of Base Джени - вокал на групата Ace of Base[/caption]

За тези, които се интересуват от музиката на 90-те години, Джени Берген ще вземе участие в "Обичам 90-те" на 9-ти август, а повече за музикалната програма може да се научи от организаторите на събитието.