Криско и Мария Илиева - има ли романс?

Има ли нещо между Криско и Мария Илиева, след формирания се между тях дует, от който излезе летен хит, който често звучи по заведенията. Сега се шушука, че двамата са повече от екип на сцената, а дори има любов между тях, пишат и от "Лайфстайл", но пък никой официално не е потвърдил коментарите по техен адрес.

[caption id="attachment_321894" align="alignright" width="300"]Има ли нещо между Мария Илиева и Криско Има ли нещо между Мария Илиева и Криско[/caption]

Преди това се заговори, че Мария Илиева и Иво Аръков, който до съвсем скоро беше половинката на Мика Стоичкова, са се събрали, тъй като преди време двамата имаха кратка връзка. Отделно за звездата Криско и Мика също се коментира, че са заедно от известно време, но сега нова бомба пусна именно Криско с публикуването на снимка, на която той се приближава за целувка с Мария Илиева. Феновете им избухнаха с коментари и догадки, имали нещо между младока и дамата на поп-музиката у нас Мария Илиева, забеляза Клюки.бг.

[caption id="attachment_321893" align="alignleft" width="300"]Мария Илиева и изпълнителят Криско с общата си песен - хит на лято 2014 Мария Илиева и изпълнителят Криско с общата си песен - хит на лято 2014[/caption]

След изненадата, поднесена от съвместното им парче "Видимо доволни", знае ли се какво може да се очаква от ексцентричните музиканти, въпреки че определено двамата не са най-съвместимата двойка, която може да видим - годините, стила и всичко останало, но времето ще докаже или опровергае всеки слух.