Проговори: Алекс Раева с жестоки разкрития за Слави Трифонов!

Проговори: Алекс Раева с жестоки разкрития за Слави Трифонов!
4.4 (88%) 5 votes

Слави Трифонов само ме баламосваше, признава наранената Алекс Раева!

Екс беквокалистката на Слави Трифонов – чаровната Алекс Раева проговори открито за връзката им след толкова години мълчание. Вместо да ни потопи в романтична и красива приказка обаче, Алекс Раева разкри жестоката истина за Слави Трифонов и качествата му на мъж.

Алекс Раева призна, че двамата със Слави Трифонов са били сгодени – привидно сгодени по-точно. Но до нещо по-истинско и важно не се стигнало. „Знаех, че ме баламосва. Знаех, че помежду ни няма да се случи нищо сериозно и истинско, защото Слави си е такъв. А за брак и дума нямаше как да става. В началото го обичах, затова бях с него, въпреки всичко. После обаче започнах все по-често да виждам гадната истина и да претръпвам“, разказва Алекс Раева, пише вестник „Уикенд“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов предложил годеж на Алекс Раева, само за да я държи при себе си

Няколко месеца преди окончателния край на връзката им и решението на Алекс Раева да си отиде от Слави Трифонов, а и от самото шоу, Дългия направил изненадваща стъпка. Уплашен да не я изгуби, Слави Трифонов завел Алекс Раева в една църква в чужбина, където й предложил годеж и брак.

„Да, там именно се сгодихме. Но това не беше истински годеж. Усещах фалша и празнотата на този ритуал с всяка частица от тялото си. Слави просто чувстваше, че му се изплъзвам, че съм взела от него всичко, което ми бе нужно като опит, познание, развитие… И че си тръгвам. Да, той знаеше, че ще си тръгна – интуицията му го подсказваше. Затова и ми направи предложението“, разкрива Алекс Раева.

По-малко от два месеца след годежа в църквата, Алекс Раева решава, че моментът вече е настъпил. Тя напуска не само Слави Трифонов, но и „Шоуто на Слави“, за да скъса всички връзки с този човек.

Разбрала е, че Слави Трифонов не е мъж, който ще й донесе щастие, че той е влюбен най-вече в себе си, а жената до него е просто притурка. Неща, които дама като Алекс Раева не би приела за себе си никога.

Днес тя е далече от Слави Трифонов и се радва на любовта на диджей Дончо, който отдавна й е доказал, че е достоен за неин вечен партньор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Проговори: Алекс Раева с жестоки разкрития за Слави Трифонов!”

 1. АЛ Бънди

  авг. 03. 2014

  Не разбрах само какво е спечелила от раздялата ,бой и малтретиране от един, после разведе друг и това ако е живот мечта се е оБъркала тотално.

 2. Име (задължително)

  авг. 04. 2014

  Малко нещо като гроздето е кисело…

 3. Име (задължително)

  авг. 04. 2014

  Абе з личният му живот незнам не ме интересува ..
  Само мого да добавя че далеч не е толкова добър и широкоскрон човек.
  Помолих за помощ няколко пъти големият шоумен.
  Но уви остри и сурови отговори.
  Дори и да се отнасят нещата до живот и смърт.Разочарована съм от перфоктното предаване.

Добавете коментар