Златка Димитрова претърпяла операция през 2009-та година!

Любимият на бременната Златка Димитрова - Миро, е силно притеснен за здравето й и това на бъдещото им дете. Причината за това е наложителността Златка Димитрова да роди само със секцио, тъй като моделката има проблеми със сърцето, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че до момента никой не е знаел за проблема на Златка Димитрова, която признала тайната си само на най-близките си хора и семейството. През 2009-та година се наложило дори Златка Димитрова да влезе в болница за операция, тъй като страда от синдрома на Волф Паркинсон Уайт, или синдрома на ВПВ. Той предизвиква у болните учестено дишане, чести тахикардии и увеличен пулс.

[caption id="attachment_321926" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова не може да роди по естествен път, защото е опасно[/caption]

Точно по тази причина Златка Димитрова няма да бъде в състояние да роди бебето си по естествен път. А ако настоява да го направи, това сериозно би застрашило дори живота й и този на детето, убедени са специалистите.

Затова Миро и Златка Димитрова се консултирали с всички известни лекари в Бургас и столицата, като в крайна сметка заедно решили Злати да роди бебето им посредством Цезарово сечение.

"Миро беше много притеснен. Когато научи за здравословния проблем на Злати, направо щеше да лудне. После обаче ходи с нея при лекарите, изчете сума ти литература по случая и е по-спокоен. А и след като Златка Димитрова спазва съветите на докторите и внимава за здравето си, няма опасност", коментират близки до Златка Димитрова.

Любопитното е, че Златка Димитрова е качила едва по-малко от 4 килограма от началото на своята бременност, което е нетипично за която и да е бременна жена. Дано Златка не се подлага на строги диети, които да запазят тялото й, но да навредят на бременността и плода, надяват се приятелите и близките й.

Златка Димитрова ще роди при доктор Георги Стаменов, при който роди и водещата Нели Хаджийска от Би Ти Ви.