Миро силно притеснен: Бременната Златка Димитрова има проблеми със сърцето!

Миро силно притеснен: Бременната Златка Димитрова има проблеми със сърцето!
5 (100%) 4 votes

Златка Димитрова претърпяла операция през 2009-та година!

Любимият на бременната Златка Димитрова – Миро, е силно притеснен за здравето й и това на бъдещото им дете. Причината за това е наложителността Златка Димитрова да роди само със секцио, тъй като моделката има проблеми със сърцето, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че до момента никой не е знаел за проблема на Златка Димитрова, която признала тайната си само на най-близките си хора и семейството. През 2009-та година се наложило дори Златка Димитрова да влезе в болница за операция, тъй като страда от синдрома на Волф Паркинсон Уайт, или синдрома на ВПВ. Той предизвиква у болните учестено дишане, чести тахикардии и увеличен пулс.

Златка Димитрова

Златка Димитрова не може да роди по естествен път, защото е опасно

Точно по тази причина Златка Димитрова няма да бъде в състояние да роди бебето си по естествен път. А ако настоява да го направи, това сериозно би застрашило дори живота й и този на детето, убедени са специалистите.

Затова Миро и Златка Димитрова се консултирали с всички известни лекари в Бургас и столицата, като в крайна сметка заедно решили Злати да роди бебето им посредством Цезарово сечение.

„Миро беше много притеснен. Когато научи за здравословния проблем на Злати, направо щеше да лудне. После обаче ходи с нея при лекарите, изчете сума ти литература по случая и е по-спокоен. А и след като Златка Димитрова спазва съветите на докторите и внимава за здравето си, няма опасност“, коментират близки до Златка Димитрова.

Любопитното е, че Златка Димитрова е качила едва по-малко от 4 килограма от началото на своята бременност, което е нетипично за която и да е бременна жена. Дано Златка не се подлага на строги диети, които да запазят тялото й, но да навредят на бременността и плода, надяват се приятелите и близките й.

Златка Димитрова ще роди при доктор Георги Стаменов, при който роди и водещата Нели Хаджийска от Би Ти Ви.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Миро силно притеснен: Бременната Златка Димитрова има проблеми със сърцето!”

 1. АХ

  авг. 04. 2014

  И как точно когато дойде време да ражда, се сети,че и било болно сърцето?Щото иска да се секцио, та да се оправдае,че е заради болест.

 2. вики

  авг. 06. 2014

  Ех тази Златка, ами тя не само че е проста но и луда,

 3. попа

  авг. 06. 2014

  Златке, Златке ще те накаже БОГ, дойде часа!

 4. aq

  авг. 06. 2014

  da be da..i sega aide pak da pla4emmmmmmmm…\

Добавете коментар