Мария Илиева и Иво Аръков се събраха отново

Певицата Мария Илиева и актьорът Иво Аръков отново са интимни приятели. Съдийката от „Х фактор” и бившето гадже на дъщерята на Камата Мика Стоичкова са стоплили отношенията си, е най-прясната светска мълва. Това се случило, след като героят от „Фамилия” бе жестоко пребит от двама бандити в софийския квартал „Манастирски ливади”.

[caption id="attachment_321931" align="alignright" width="262"]Мария Илиева и Иво Аръков ас отново заедно Мария Илиева и Иво Аръков ас отново заедно[/caption]

Имената на извършителите не са известни, но криминалистите са сигурни, че яката тупалка е с цел сплашване. Неприятната случка тотално разнежила сърцето на Мария Илиева и тя отново приела Иво Аръков под крилото си, научи HotArena.net.

Двамата не бързат да се афишират, че са стоплили дотам отношенията си, че вече нощуват под един покрив, но столични клюкари са ги разконспирирали. Връзката на новата дуетна половинка на Криско с доста по-младия от нея актьор продължила три години. Въпреки че го мъкнела по партита и светски събития, Мария Илиева не бързала да се обвърже официално и емоционално с него, разбра Kluiki.bg.

Иво не блестял с успехи в зората на кариерата, а и живеел на квартира със сестра си, която го обгрижвала като малко дете. Певицата се нуждаела от стабилен, финансово обезпечен мъж, който да поеме масрафите, ако реши да стане майка. Несигурният статут на Иво разсъхнала връзката им. След което, както знаем героят от „Фамилията” попадна в лапите на щерката на футболната легенда Христо Стоичков.

Въпреки че се парясали, Мария Илиева не оставила на сухо бившия си любовник. От нея той получил подаръци не само със сантиментална стойност, пък и доста добри финансови инжекции. Именно тях Иво Аръков вкарал в бизнеса си с ресторанта в столичен мол, за да не разчита само на мижавите хонорари от киното и театъра.

Бизнес делата му обаче претърпели неуспех заради неглижиране от негова страна, а и поради фалшивите му съдружници. Припомняме, че докато ходеха сериозно и Мика също се погрижи ресторантът на гаджето й да носи солидни приходи.

Но връщането на Иво Аръков в леглото на Мария Илиева подпалила поредната война между нея и Мика Стоичкова. Видно е, че Мика още не може да преглътне тръпката по Иво. Мика Стоичкова недолюбвала певицата и във времето, когато Иво беше с нея, а тя знаеше, че преди това е минал през кревата на певицата.

Дъщерята на Модерния ляв се закани във Фейсбук да съди Мария Илиева до дупка. Официалната причина е , че в клипа им с Криско „Видимо доволни” са използвали лика на баща й, без неговото съгласие. Мика е известна с пиперливия си език и заканата, че ще води война докрай не е хвърлена на вятъра.

Междувременно се разбра, че Иво Аръков ще е един от съквартирантите на „ВИП Брадър”, заради което ще получи хонорар от 70 бона.