Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес - това е последният слух!

От известно време се носи слухът, че поп певицата Мариана Попова и Ханес, които се сгодиха публично пред зрителите на Нова ТВ, са в трудни отношения и дори някои коментират, че са се разделили, пише INEWS. Този слух се подклажда допълнително от факта, че това лято певицата е видяна да почива на море сама, без компанията на любимия си човек.

[caption id="attachment_321937" align="alignright" width="300"]Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес[/caption]

Около тази светска двойка често се появяват коментари за проблеми и раздели, но те дълго отричаха и представяха семейството си като много обикновено и нормално. Имат едно детенце, а върхът на отношенията им дойде след предложението за брак, което Ханес направи в едно телевизионно предаване на майката на детето си, припомня Kliuki.bg. Но после след много телевизионни участия в различни формати така и не определиха дата за голямото събитие. Така отмина време и сватбата не дойде. Следователно много хора се питат дали пък нещата между двамата не са се променили и затова бракът да е отложен.

Така или иначе тази хубава иначе двойка не създава впечатления, че живеят безпроблемно, а двамата са много артистични и определено има емоция между тях, поне от това, което се вижда. Но дали различните култури или пък някакво несходство в характерите не им пречат? Както се е показвало и по медиите, Мариана Попова има тежък характер. Надяваме се, ако има проблеми между тях, да се изяснят.