Идва ли краят на Мариана Попова с Ханес?

Идва ли краят на Мариана Попова с Ханес?
4 (80%) 3 votes

Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес – това е последният слух!

От известно време се носи слухът, че поп певицата Мариана Попова и Ханес, които се сгодиха публично пред зрителите на Нова ТВ, са в трудни отношения и дори някои коментират, че са се разделили, пише INEWS. Този слух се подклажда допълнително от факта, че това лято певицата е видяна да почива на море сама, без компанията на любимия си човек.

Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес

Идва ли краят между Мариана Попова и Ханес

Около тази светска двойка често се появяват коментари за проблеми и раздели, но те дълго отричаха и представяха семейството си като много обикновено и нормално. Имат едно детенце, а върхът на отношенията им дойде след предложението за брак, което Ханес направи в едно телевизионно предаване на майката на детето си, припомня Kliuki.bg. Но после след много телевизионни участия в различни формати така и не определиха дата за голямото събитие. Така отмина време и сватбата не дойде. Следователно много хора се питат дали пък нещата между двамата не са се променили и затова бракът да е отложен.

Така или иначе тази хубава иначе двойка не създава впечатления, че живеят безпроблемно, а двамата са много артистични и определено има емоция между тях, поне от това, което се вижда. Но дали различните култури или пък някакво несходство в характерите не им пречат? Както се е показвало и по медиите, Мариана Попова има тежък характер. Надяваме се, ако има проблеми между тях, да се изяснят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Идва ли краят на Мариана Попова с Ханес?”

  1. Име (задължително)

    авг. 04. 2014

    ЛИЧНО НА МЕН ТЕЗИ ДВАМАТА СТРАШНО МНОГО МИ ХАРЕСВАТ. ЧУДЕСНА ДВОЙКА – СЛЪНЧЕВИ И ЕКСТРАВАГАТНИ……ДАНО ВСИЧКО ПОМЕЖДУ ИМ СЕ ОПРАВИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Добавете коментар