Какво става с певицата Ивана?

Поп фолк дивата се подува и никой не знае причината за това нейно състояние. Певицата на народа страда от алергично заболяване и е решила да потърси помощ в Израел, разбра HotArena. net. В тамошните клиники Ивана се надява да намерят лек на неприятното заболяване, което освен че я загрозява и доставя неописуем дискомфорт.

[caption id="attachment_321957" align="alignright" width="300"]Ивана се обезобрази напълно Ивана се обезобрази напълно[/caption]

Родената в Айтос изпълнителка на „Шампанско и сълзи” не може да намери мира от това състояние вече шест години, припомни Kluiki.bg. Причината е в интервенцията й за разкрасяване, след което започват адските й мъки. През далечната 2008 година Ивана се подлага на модерната сред чалга средите процедура - пълнени на устните с хиалуронова киселина.

Вместо да стане само с плътни устни, нездрава пухкавина обхваща цялото тяло на певицата вече толкова години. Гадното е, че не знае точно в кой момент това ще се случи. Тялото й реагира на изкуственото вещество, като тотално и буквално се раздува.

В резултат на това Ивана задържа вода и цялата отича. Ивана е ядосана, че българските доктори не могат да установят точно на кои вещества организмът й реагира по този коварен начин. Лекарите не знаят дали подуването е заради някои от съставките в изкуственото вещество или причината трябва да се търси в емоционален стрес или някакви храни.

Но резултатът винаги е един и същ и той е тотално издуване. Когато отече Ивана, тя не успява да се свие до предишните си размери някой път два дни, друг път това състояние продължава повече от двадесет дни.

Не само че е некомфортно, но и заради професията й то си е направо пагубно. Защото в този буквално плашещ вид тя не може да се появи и пред своите фенове.

Затова най-после Ивана е взела твърдото решение да отлети до Израел, като се надява тамошните специалисти най-после да сложат край на мъките й.

Една от най-хитовите ни изпълнителки Ивана се моли ден и нощ проблема й да се реши, ужасена от ставащото с нея. Дано в Израел да имат лек за нейния, дествително тежък случай, молят се заедно с нея близките и почитателите й.