Никола страда от вестта, че Емануела ще има ново дете!

Жестока болка раздира душата на бившия на Емануела. След като Никола узнал за бременността на бившата си жена, му идвало да се хвърли под някой мост, разкриват близките му. Толкова голямо е било разочарованието му и същевременно мъката, която е изпитал.

"Мисля, че Никола се почувства излъган от Емануела. Той наистина желаеше бракът им да се превърне в истинско семейство, да имат деца и прочие, а само след година тя е бременна от друг." - коментира приятел на Никола.

[caption id="attachment_321968" align="alignright" width="300"]Никола още страда по Емануела... Никола още страда по Емануела...[/caption]

Емануела сама потвърди своята бременност преди дни, публикувайки във Фейсбук страницата си статия по този въпрос, видя Kliuki.bg. Така тя призна пред обществеността, че очаква втората си рожба. За бащата се изговори и изписа много, но истината е, че певицата не желае да разкрива името му, тъй като е суеверна заради предишните си провалени любови.

Бракът на Емануела с Никола се оказа пълен провал. Двамата живяха заедно едва няколко месеца, преди фолк дивата да си вземе багажа и завинаги да си замине. И до днес обаче той страда по нея. Затова сега му е много тежко, че тя така бързо си намери не само нов любим, но и изцяло ново семейство.