Ани Хоанг още драпа до Лигата на големите, но се радва на вълнуващ рожден ден

Ани Хоанг посрещна незабравим рожден ден!

Певицата, която е по–прочута с връзката си с Люси Иларионов (колкото и непостоянна да е), отбеляза най-вълнуващия си личен празник, научи kliuki.bg.

Ани Хоанг дочака да блесне като най-голямата звезда сред звездите на „Пайнер”, макар и това да стана зад кулисите на турнето. Амбициозната изпълнителка отпразнува рожден ден сред колегите си, които се надпреварваха да й пожелаят всичко най-добро. ani hoang 2

ani hoang Годеницата на Люси (или вече бивша такава?) все не може да получи вниманието и славата, каквито мисли че заслужава, но поне са й спестени интрижките и коварните номерца във фирмата. Или поне така изглежда.

[caption id="attachment_321987" align="aligncenter" width="300"]Ани Хоанг има рожден ден Колегите пиха едно за нейно здраве[/caption]

Ани Хоанг има рожден ден Ани Хоанг си получи тората с фойерверк и комплименти от най-големите звезди. Въпреки че певицата „порасна” с още една година, липсата на всякакъв грим и спортни дрешки я правеха да изглежда като една от фенките-тийнейджърки на турнето. Дори Фики, който й кавалерства, не прилича на абитуриент, какъвто до скоро беше! Ани Хоанг има рожден ден Ани Хоанг обаче едва ли страда от подобно сравнение. Тя от дете мечтае „да стане като Глория” и феновете на „Кой е по-по-най” отлично знаят това. До сега не й се получаваха нещата, но поне няма нужда да инвестира луди пари във външния си вид!

Сега е на крачки от сбъдването на своята голяма мечта. „Тази година зад кулисите – догодина на Голяма сцена!” – сигурно това си е намислила като желание Ани Хоанг.