Ирина Тенчева се показва като образцова мащеха – родителите на Ава са единомислени поне в едно

Ирина Тенчева се погрижи щерката на Голямата й любов да се чувства като принцеса на рождения си ден, докато майка й...избяга в чужбина!

Малката Ава отпразнува празника, който всяко дете очаква с нетърпение, с любимия си тате, мащехата и децата й, научи kliuki.bg. Момиченцето се радва, че най-после родителите й се прекратили военните действия и демонстрират поне привидно съгласие.

Вихра вече не прави спънки детето да остава в новия дом на баща си и втора поредна година момиченцето изкарва половината лятна ваканция при него. За капак (и в името на нейното щастие) Ава прекарва рождения си ден не с майка си, а на парти организирано от Ирина Тенчева.

[caption id="attachment_321996" align="aligncenter" width="300"]Ирина Тенчева направи празник за Ава! Ава е най-глезената рожденица![/caption]

Мащехата на малката чаровница прави забавни купони, гарнирани с много и очевидно скъпи подаръци. Ава получава от Иван и жена му най-актуалните маратонки с крила. За празника си получи и специално бижу, каквото носят Ирина Тенчева и родната и дъщеря. С една дума „Ти си третото ми дете”.

[caption id="attachment_321997" align="aligncenter" width="300"]Ирина Тенчева глези Ава Подаръците на Ава от мащехата и тате[/caption]

Майка й пък, вместо да самотее в родината, тази година избяга чак в Германия. Там гледа да е в компанията на сестра си и нейните роднини, за да не усеща липсата на милото си чедо. Ирина Тенчева глези Ава, докато Вихра е в Германия

Ирина Тенчева глези Ава, докато Вихра е в Германия

Ирина Тенчева глези Ава, докато Вихра е в Германия

Ирина Тенчева глези Ава, докато Вихра е в Германия

Ирина Тенчева глези Ава, докато Вихра е в Германия

Ава преглътна много, но поне не страда от липса на родителска грижа и любов. Вихра и Ирина са единодушни в едно – за нейно добро вече не пускат актуални нейни снимки във Фейсбук!