Красивата Елен Колева изнася дрехите си от апартамента му по късна доба!

Същинска драма се разигра между омайната актриса Елен Колева и дългогодишния й любим бизнесмена Александър Найденов - Майонезата. Този път нещата помежду им окончателно приключиха, ако се съди по начина, по който натирената Елен Колева напусна апартамента на баровеца. Това разказаха очевидци на страшния скандал, живеещи до милионера.

Оказа се, че Елен Колева се е изнесла на прибежки от дома на Майонезата, при това в късните часове на денонощието. Тя изнасяла куфарите си, като лицето й издавало едновременно гняв и страх. А бизнесменът викал по нея от терасата.

[caption id="attachment_321994" align="alignright" width="200"]Елен Колева Елен Колева изплашена бяга посред нощите[/caption]

"Елен Колева беше откровено изплашена. Александър Найденов крещеше по нея с такива грозни и груби думи, че събуди целия квартал и дори ние се стреснахме. Явно нещата между тях наистина са отишли далеч, тъй като на няколко пъти той й кресна да се маха и да не му се мърка повече пред очите, защото щяло да стане страшно", разказват свидетели на скандала между Елен Колева и Майонезата.

За жалост актрисата не успя да изнесе целия си багаж от довчерашния си дом, тъй като Александър Найденов нарочно задържал голяма част от дрехите й под предлог, че парите за тях са негови и тя няма повече права над тях.

Припомняме, че Елен Колева и Александър Найденов бяха заедно няколко години, след което се разделиха за доста дълъг период. Тази година обаче те отново се събраха - очевидно, за да опитат отново, но ето, че пак нищо не се получи.

"Александър Колев е адски ревнив мъж. Да, той може да бъде безумно галантен и да завърти главата на всяка дама, но после да й го изкара през носа. Разликата в годините им е голяма и затова е напълно разбираемо, че Майонезата не вярва на Елен Колева и постоянно я подозира в измяна. При тези обстоятелства обаче, никоя връзка не би издържала", коментират близки до Елен Колева и са категорични, че хубавицата трябва да сложи най-сетне точка на това безумие.