Кали, без да иска, стана причина за поредния резил на Преслава (СНИМКА)

Кали, без да иска, стана причина за поредния резил на Преслава (СНИМКА)
5 (100%) 3 votes

Кали направи най-добрата инвестиция във външния си вид – посрами бившото „най-голямо натурално изкушение”

Кали накара Преслава да се почувства изключително зле заради една-единствена и то напълно безобидна снимка във Фейсбук.

Докато се радват на най-престижния си форум за изява, пайнерките се сближават и забавляват заедно. Някои направо се преоткриват, видя kliuki.bg.

Ето, Кали и Преслава, например! Едната от скоро е във фирмата, завърши всише, да не говорим, че има три деца за гледане. Бившата на Бирмата пък има два проблема – да се конкурира анорексичните модели и да завърже безпроблемна връзка.

Сега обаче двете имат възможност да общуват отблизо, и очевидно много си допадат! Устата Кали открай време се изказва ласкаво за гласовитата добруджанка, Преслава пък така и така няма проблем с никого…

За беда обаче критикарите си нямат друга работа, освен да заплитат интриги. Докато двечките пуснат свидетелство за това колко добре си изкарват, един ехиден глас се обади нетактично:
Кали и Преслава се забваляват
Веднага за това заваляха традиционните вече коментари колко зле изглежда, как и от какво се била стопила, да вземе да напълни деколтето и какво ли още не…

Кали засрами Преслава

Тук има силикон, но хубаво направен

Преслава със сигурност не съжалява, че е стопила всяка тлъстинка по тялото си, но вече жалба жали за времето, когато я наричаха „най-голямо натурално изкушение”. А Кали със сигурно не съжалява за парите, които инвестира в силикона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар