Разкритие: Ето я голямата лъжа на Златка Димитрова! (СНИМКИ)

Разкритие: Ето я голямата лъжа на Златка Димитрова! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Златка Димитрова се направи на изкусна лъжкиня, но я разкриха!

Златка Димитрова, която е бременна вече в седмия месец, бе уличена в голяма и абсурдна лъжа. От която дори любимият й Миро се ококори. Защото и в лъжата се изисква ум и логика, с каквито обаче Злати Блек очевидно не може да се похвали. Това коментираха из светските среди в София познати на плеймейтката, които откровено се забавляваха на неин гръб.

Златка Димитрова

Златка Димитрова втрещи и Миро с лъжата си, толкова нелогична е тя

Работата е там, че Златка Димитрова стана за резил пред всички като упорито твърдеше, че е напълняла само с 3,5 килограма от деня на забременяването си, та чак до седмия месец. Напъните на Златка Димитрова да докаже каква неземна красавица е и как дори бременна, се хвали с перфектни мерки, удариха на камък. И не само това, ами я направиха смешна в очите на околните.

Припомняме, че Златка Димитрова хем твърди, че е все така слаба и изящна, хем не си стои у дома да се крие, а открито се показва по плажовете и дори поства снимките си във Фейсбук. От които и слепец би съзрял, че фигурата й е коренно променена.

Златка Димитрова винаги е била висока и с едър кокал, но бедрата й бяха слаби и стегнати, което е задължително условие за всяка моделка. Бегъл поглед върху краката й днес обаче е достатъчен, за да се установи, че Златка Димитрова не е наддала само на корем, а и на задни части и основно бедра.

И тези мощни бедра ако означават, че си качил само 3 килограма..., здраве му кажи!

И тези мощни бедра ако означават, че си качил само 3 килограма…, здраве му кажи!

За такива мощни бедра, каквито показва Злати сега, една жена трябва да е качила поне 10 и повече килограма, обясняват очевидци.

„А и не разбираме лъжата й. Коя адекватна бременна в седмия месец би твърдяла, че е качила само 3 килограма, когато това е не само невъзможно, а и адски вредно за бебето. Бъдеща родилка, която не наддаде на тегло, рискува живота на плода си и това го обяснява всеки лекар, било то и начинаещ. Сама по себе си лъжата на Златка е огромна идиотщина“, коментират потребители във форумите.

А източници разказват, че дори половинката й Миро се ококорил, чувайки върховната измислица на бъдещата родителка на детето му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар