Андреа получи неприятна изненада по време на концертите на "Планета Лято 2014" дотук!

Турнето на "Пайнер" предизвика емоции сред феновете на Андреа. Блондинката стана жертва на две от своите най-добри приятелки. Снощи във Варна Анелия реши да изкопира половинката на Кобрата от концерта в Русе и също падна на колене пред публиката. Всъщност целият й танц бе замислен така, но най-вероятно след като видя, че феновете приеха постъпката на Андреа прекрасно, Ани също реши да го направи.

[caption id="attachment_322054" align="aligncenter" width="200"]Анелия на колене по подобие на Андреа Анелия на колене по подобие на Андреа[/caption]

Другият удар, който Андреа понесе, е от Джена и той е неволен, но може би боли повече. Разградската чаровница е отслабнала доста за турнето, както Kliuki.bg писа. Тя обаче вече е по-изящна от Андреа, въпреки че от години реалностите бяха други. Това се видя много ясно на сцената, когато двете изпълняваха своята обща песен.

[caption id="attachment_322055" align="aligncenter" width="200"]Ето ги една до друга: Джена вече определено е по-слабата! Ето ги една до друга: Джена вече определено е по-слабата![/caption]

Разбира се, Андреа няма как да се сърди на Анелия, защото двете са изключително близки. Не би могла да има претенции и към Джена, която не е виновна, че вече е с по-стройна фигура от изпълнителката на "Фалшиво щастие". Всъщност от известно време се забелязва леко напълняване на Андреа, което не радва особено почитателите й.