Скандал: Менторите на Х фактор се хванаха за гушите

Скандал: Менторите на Х фактор се хванаха за гушите
5 (100%) 3 votes

Новите стари водещи на култовото шоу Х фактор се хванаха гуша за гуша

Журито на музикалното шоу Х фактор се изпокараха не на шега, още преди старта му. Причината е тривиална и тя е пари. Мария Илиева се нахвърли срещу организаторите на продукта и срещу колегите си, менторите Саня и Заки,разбра HotArena.net.

Х фактор се тресе от скандали преди да е стартирало

Х фактор се тресе от скандали преди да е стартирало

Мария Илиева буквално изпаднала в бяс и крещяла неистово, че двамата с Любо в края на шоуто ще си отидат само с по четиридесет бона, а хонорара на Станислава-Саня и Заки бил с десет хилядарки отгоре.

„Откъде накъде”, чували зад кулисите виковете на певицата и кандидатите за слава.
Продуцентите се опитали да усмирят развилнялата се грасовитка, като й обяснили, че Заки и Саня са по-вещи в музикалния бранш. Тези думи обаче не само че не я успокоили, но я докарали до бяс, научи Kluiki.bg

Мария Илиева не спирала да крещи, че тя е звездата, а никой не знае коя е Саня. Певицата хвърляла злъч и срещу спокойния и видимо уравновесен член от журито Велислав Соколов, познат повече като Заки.

Мария не спестила думите си и за него, като изстреляла, че вече никой не си го спомня що за певец е . Припомняме, че Заки имаше звездната си слава като изпълнител от дует „Авеню”.
Освен със собствена продуцентска къща, където търси и спонсорира млади таланти, Заки се занимава с юридическата си професия и с преподавателска дейност.
Истина е, че покрай участията си като жури в музикалния формат Заки доби популярност и като публична личност.

Мария Илиева не искала да се примира с по-малката сума за една и съща работа с тях и затова не слагала парафа си под договора. Тя държала на нож организаторите вече седмици наред, а в делото си въвлякла и Любо, който също като нея бил ощетен от продуцентите.
Според мълвата предишния сезон Мария прибрала внушителната сума от шейсет бона.

Толкова получили и оставалите от журито. Но поради ниския рейтинг продуцентите решили за този сезон да намалят парите. Разликата обаче била катастрофална за Мария и тя не спирала да негодува срещу несправедливостта .

Според клюките Мария Илиева страшно го е закъсала за пари. Парчето й със скандалния рапър Криско „Видимо доволни”, въпреки че се върти по дискотеките не й донесе бленувания успех. А напротив, срина й реномето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар