Турнето на „Пайнер” показва колко не се понасят изпълнителките

Въпреки че певиците на „Пайнер” са сладникаво захаросани и изключително мили една с друга. Като че ли от музикалната компания им дават пари, за да се правят, че много се обичат, не спират да ги одумват потребителите на социалната мрежа. Причината е снимките, които поп фолк дивите непрекъснато си качват във Фейсбук от лятното турнето на „Пайнер” съобщава HotArena.net. [caption id="attachment_322073" align="alignright" width="300"]Турнето на "Пайнер" е обвито с лицемерие Турнето на "Пайнер" е обвито с лицемерие[/caption] На тях си „личи” колко много се имат и как трудно успяват да се отделят една от друга. Но истината е съвсем друга, разкриват близки до чалга средите. „Избраниците” на Пайнер, които ще изнасят концерти в пет града никак не се долюбват и често точат стрели и компромати зад гърба си. Не е за никого тайна скритата война, която водят чалга дивите и затова този фалш и лицемерие още повече отвращава.

Парадоксална е и „любовта” между двете отявлени врагини – Галена и Андреа. Въпреки че едни от най-вървежните пайнерки имат общ хит и от снимките им във Фейсбук едва ли не личи, че са готови да се награбят, както в провокативното си парче, двете хубавици не се дишат, разбра Kluiki.bg. Да, глезенето им на сцената е само за пред хората, коментират близки до звездите.

Те не само че наяве не се целували и прегръщали като приятелки, ами и не се поздравявали вече из коридорите на музикалната компания. Двете фаворитки, които бяха избрани за гастрола на „Пайнер” отдавна смразили отношенията си.

Най-лицемерно било държането на Преслава, твърди мълвата сред колежките й. Брюнетката не обичала да се конфронтира с никой и спазвала добрия тон на приличието към всички.

Според колежките й обаче това не говорело за добър характер или толерантност, а за липса на воля и овчедушие. Както и за невъзможност да отстоява позициите си. Тези, които я познавали говорят, че изпълнителката на „Точка червена” била готова да се свие пред всеки и да изпълни всичко, което искали от нея шефовете й и някои от по-властните й колежки от гилдията.

Преслава все е тиха и примирена никога не вдига скандали, разкриват още от характера й познати. Освен сладникавото държане, пайнерките имали дефицит и на плат по себе си, си личи още от фотосите. Преди време считаната за прима на поп фолка Глория разкритикува някои от колежките си заради провокативния им начин на обличане.

Глория ги посъветва да са внимателни към облеклото си и прецизно да подбират текстовете на песните си. Нещо, което не се забелязва да правят на лятно турне 2014.