Глория предаде на Симона Загорова своето най-приятното качество!

Като всяка дама на шоубизнеса, и Глория умее да провокира у мъжете невероятни страсти. Според някои специалисти това не се научава, а се наследява. Именно така се е получило в семейството на примата на попфолка, тъй като Симона Загорова още отсега била същата като Глория. Събуждала у мъжката част много сериозни подбуди за плътски досег. Това твърдят всички нейни познати.

[caption id="attachment_322080" align="alignright" width="300"]Симона Загорова наследи от Глория най-приятното! Симона Загорова наследи от Глория най-приятното![/caption]

"Просто има такива жени. Още щом ги зърнеш, разбираш, че ги искаш. Не знам как се нарича, излъчват някаква химия, която е неустоима. Хубаво е, че в това отношение Симона се е метнала на майка си, а не на Илия." - споделя познат на младата девойка.

Що се отнася до самия физически контакт, то Симеон Данев може да се похвали с много щастливи мигове. Симона Загорова била истинска фурия, научи Kliuki.bg. Възлюбеният й се хвалел пред приятелите си какви щуротии правила за него и какви удоволствия изпитвал.

Очевидно поговорката за крушата и дървото важи изцяло за Симона Загорова и Глория. Отдавна се знае, че певицата на "Пайнер" също подлудява всеки мъж, до когото се докосва. Тази семейна черта засега се оказва много полезна във фамилията на Глория.