Същинска Глория! Симона Загорова била истинска фурия в …

Същинска Глория! Симона Загорова била истинска фурия в …
3.7 (73.33%) 3 votes

Глория предаде на Симона Загорова своето най-приятното качество!

Като всяка дама на шоубизнеса, и Глория умее да провокира у мъжете невероятни страсти. Според някои специалисти това не се научава, а се наследява. Именно така се е получило в семейството на примата на попфолка, тъй като Симона Загорова още отсега била същата като Глория. Събуждала у мъжката част много сериозни подбуди за плътски досег. Това твърдят всички нейни познати.

Симона Загорова наследи от Глория най-приятното!

Симона Загорова наследи от Глория най-приятното!

„Просто има такива жени. Още щом ги зърнеш, разбираш, че ги искаш. Не знам как се нарича, излъчват някаква химия, която е неустоима. Хубаво е, че в това отношение Симона се е метнала на майка си, а не на Илия.“ – споделя познат на младата девойка.

Що се отнася до самия физически контакт, то Симеон Данев може да се похвали с много щастливи мигове. Симона Загорова била истинска фурия, научи Kliuki.bg. Възлюбеният й се хвалел пред приятелите си какви щуротии правила за него и какви удоволствия изпитвал.

Очевидно поговорката за крушата и дървото важи изцяло за Симона Загорова и Глория. Отдавна се знае, че певицата на „Пайнер“ също подлудява всеки мъж, до когото се докосва. Тази семейна черта засега се оказва много полезна във фамилията на Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар