Ивелин Попов може да се стиска за пръстен с диамант, но поне не го е срам да изрази публично любовта си

Ивелин Попов изненада дори феновете си с неочаквано публично признание в любов към приятелката си.

Елена Паришева заряза семейството си, успешна кариера и родината си, за да играе ролята на футболна съпруга. Певицата дори не е и такава, макар да роди на Ивелин Попов син, който носи името на баща си. Футболистът се стиска за пръстен с диамант, защото „един подпис не означава нищо” и „бракът слага край на любовта”.

Елена явно се е примирила, че няма да се види с булчинска рокля, защото с Ивелин Попов „работят здраво” за второ детенце. Като благодарност за всичките й жертви и компромиси, футболистът направи неочакван жест към любимата си, научи kliuki.bg!

[caption id="attachment_322088" align="aligncenter" width="189"]Ивелин Попов изненада Елена Романтичен бил...Накажи Елена като материалист - подари й пръстен![/caption]

На мача на „Кубан”, за когото играе, срещу УФА той откри сезона с гол. Успешното му попадение е новина, но не е неочаквано. Изненадващото дойде след това. Ивелин Попов нахлузи тениска с надпис на английски: “Честит рожден ден, моя любов, Елена!”, писа „24 часа”.

Паришева празнува юбилей преди три дена и със сигурност е получила много подаръци от любимите си мъже. Неочаквания жест на бащата на синчето й със сигурност я е стоплил повече...А Ивелин Попов най-добре да не чака следващия й рожден ден, за да й подари годежен пръстен!