Ирена Кирова в никакъв случай не влиза в клишето „невзрачната сестра на звездата”

Ирена Кирова не е чак толкова за ожалване, колкото си мислехме! Тя и Мария не просто се обичат, те са и най-добри приятелки и близостта им изглежда неразрушима. Вярно е, че сестра й я ползва като безплатна гувернантка-компаньонка-антураж, но червенокосата изкусителка може да е много опасна!

„Балдъзата” на Гущеров се налага да съобразява външния си вид с приумиците на популярната си сестричка, но никак не е за съжаление! Ирена Кирова никак, ама никак не се побира в клишето „невзрачната сестра на звездата”, видя kliuki.bg.  Скритите й таланти си личат  по ужким небрежните й снимки в хотелската стая.

[caption id="attachment_322097" align="aligncenter" width="225"]Ирена Кирова се забавлява Ирена компенсира нисък ръст с подходящи обувки и "нощни одежди"[/caption]

Докато сестра й се „мори” по концертите в турнето, червенокосата изкусителка се глези с танци...по провокативно бельо и обувки на убийствено висок ток! Ирена Кирова се забавлява Ирена Кирова май също има комплекс от ръста си като Мария, но иначе всичко друго е на мястото си. Комплиментите под снимките в социалната мрежа валят. Един е особено обиден за Мария. Най-близкото й същество за феновете й е „по-красивата сестра”! Ирена Кирова се забавлява Певицата трябва много да внимава! Ирена Кирова може да е много лоялна, но знаеш ли го Гущеров?! „Балдъзата” много му помагала в работата и дано ангелът му се окаже силен, за да устои на такова изкушение.

В противен случай Ирена Кирова ще се прости не само с любимото си русо, за да угоди на Мария!