Окончателно: Андрей скъса с Бориса след нечуван скандал в дискотека! (СНИМКИ)

Окончателно: Андрей скъса с Бориса след нечуван скандал в дискотека! (СНИМКИ)
4.6 (92.5%) 8 votes

Бориса Тютюнджиева скъса синджира, а Андрей Арнаудов скъса с нея!

Връзката между Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов вече окончателно отива в миналото. Продуцентът се раздели с нея, след като не можа да преглътне обидата и унижението, на което Бориса Тютюнджиева го подложи в събота вечерта.

Както съобщи вестник „Всеки ден“, в съботната нощ госпожица Тютюнджиева връхлетяла в известна столична дискотека заедно със своя приятелка, а от Андрей Арнаудов нямало и следа. Двете „дами“ пристигнали в заведението видимо почерпени, но това не им попречило да си поръчат бутилка водка, която пресушили сами за по-малко от два часа.

Бориса

Бориса сама си е виновна за раздялата с Андрей

И тогава вече станало страшното – Бориса Тютюнджиева започнала да се лигави по сепаретата и да обикаля като подивяла кучка около редица млади и непознати мъже, на които усърдно показвала плочките на корема и задницата си.

„Беше страшно! Бориса се държеше като неадекватна и през цялото време крещеше, че „това тяло забранени вещества не е видяло“. Тя буквално си показваше гащите на мъжете, а на някои от тях се метна на врата – такова нещо досега не бяхме виждали, като луда се държеше“, разказват присъстващи на изцепката на Бориса свидетели, които признават, че още са ошашавени от видяното.

Ето и само малка част от неадекватните изблици на Бориса

Ето и само малка част от неадекватните изблици на Бориса

„Бориса Тютюнджиева все пак е известна личност. Как е възможно да се излага така, а най-вече да излага мъжа до себе си“, възмущават се столичанки, загрижени за репутацията на Андрей Арнаудов.

Ами сега?! Кой ще разхожда Бориса по света и у нас??!!!

Ами сега?! Кой ще разхожда Бориса по света и у нас??!!!

Продуцентът обаче няма нужда някой друг да брани егото му, тъй като отлично доказа, че се справя и сам. След шокиращия разказ, предаден му „цветно“ от няколко места, той не издържал и показал вратата на Бориса Тютюнджиева.

„Стига толкова! Някои хора явно няма да се променят цял живот“, отсякъл опосумът и отказвал да отговаря на обажданията на Бориса Тютюнджиева.

И това е напълно нормално, като съдим по факта, че досега Андрей винаги е имал връзки с порядъчни и сериозни жени. Такова чудо като Бориса Тютюнджиева още не му се беше падало.


Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Окончателно: Андрей скъса с Бориса след нечуван скандал в дискотека! (СНИМКИ)”

 1. Emille Boev

  авг. 05. 2014

  ОЧИЛАТАТА ХЛЕБАРКА ЗЪБЕЙ НЯМА ПИШКА КАТО ЗА БОРИСКА, ВЕЧЕ НЯМА И ПАРИЦИ…

 2. ивайло манолов

  авг. 05. 2014

  тя тази ориса много проста,моме,трябва и акъл,Андрей не е за твоята уста…

 3. al

  авг. 05. 2014

  Анатомично какво има и какво няма на тези моми им е все тая явно париците намаляха и момата се оглежда за финансово красив

 4. GSM Аксесоари

  авг. 05. 2014

  ГОляма работа голямо нещо

 5. Име (задължително)

  авг. 07. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 6. Anna Georgieva Georgieva

  сеп. 02. 2014

  KRAINO VREME BESE DA SLOJES KRAI S TAZI DAMA. NE SAMO 4E NE TI PODXOJDA .NO XARAKTERA I E YJASEN VARNI SE PRI NADIA KO TI DADE SANS.GORE GLAVATA ANDREI

 7. Xristos Mauros

  сеп. 02. 2014

  το τελευταιο δεν καταλαβα…

 8. Anna Georgieva Georgieva

  сеп. 09. 2014

  BRAVO ANDREI.KRAINO VREME BESE.TIA NE TI PODXOJDA.VARNI SE PRI NADIA MOLIA TE.VSI4KO DOBRO ANDREI.

Добавете коментар