Слави Трифонов реагира вбесен срещу интервюто на Алекс Раева!

Преди броени дни екс вокалистката и екс любима на Слави Трифонов - Алекс Раева, даде интервю пред столична медия, в която след 6 години проговори за любовта си с шоумена и разкри, че Дългия й е предложил да се сгодят в красива и стара църква в Италия.

Алекс Раева обаче призна, че този годеж й се е сторил някак празен и безперспективен още тогава, заради което по-късно тя решава да напусне Слави Трифонов, а с него и самото предаване "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_322130" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Алекс Раева е потресена от думите на Слави Трифонов[/caption]

Откровените й думи обаче предизвикаха страшен ефект. Прочел интервюто с Алекс Раева, Слави Трифонов бил толкова бесен, че дори не се явил на последното прослушване на таланти за "Гласът на България", разкриха източници от екипа му.

Той не успял да си намери място заради това, че бившата му любима е проговорила за личните им отношения и предприел драстичен ход, без да го обмисли. Слави Трифонов позвънил по телефона на Алекс Раева и вдигнал страшен скандал като я обвинил, че с приказките си е сринала имиджа и достойнството му.

След това й забранил категорично да споменава повече името му в живота си, а като капак на всичко забранил и на служителите си да говорят за Алекс Раева в негово присъствие, пише агенция Пик.

"Това потресе Алекс. Тя не повярва на слуха си, когато чу в телефона виковете на Слави Трифонов, който дори си позволил да й говори с крайно неуважение, сякаш е хваната от улицата. С какво право ще й забранява каквото и да било, след като двамата отдавна не са заедно, той вече не й е шеф и живеем в така наречената демократична държава?! Алекс беше толкова стресирана, че първоначално нервите й не издържаха и тя се разплака от безсилие", споделиха близки до певицата Алекс Раева източници.

Тя на свой ред се заканила, че няма да прости това отношение на Слави Трифонов, който явно така е свикнал със заповедния тон, че го използва не само към подчинените, а и към бившите си гаджета.