Венета Райкова вече не може да каже името си! Тишо направил невероятни неща за нея!

Любовта на Тишо към популярната телевизионна звезда Венета Райкова бе доказана по невероятен физически начин в Гърция. Двойката е на лятна почивка в Халкидики и се наслаждава на всеки един миг. Тихомир Георгиев обаче нямал търпение да пристигнат на гръцка земя и още от първите минути се нахвърлил на Венета. В България блондинката била доста заета напоследък и затова нямала време за своя съпруг. Сега обаче тя му се реваншира по най-добрия начин.

[caption id="attachment_322143" align="alignright" width="300"]Ето ги Тишо и Венета Райкова в Гърция Ето ги Тишо и Венета Райкова в Гърция[/caption]

Венета Райкова и Тишо са в Гърция от края на юли и за това време от хотелската им стая се чуват какви ли не възгласи на удоволствие, научи Kliuki.bg. Като семейна двойка те имат право на това, но доста смущавали останалите гости. Тихомир обаче не е от хората, които ги притесняват публичните прояви, иначе нямаше да участва в "Биг Брадър" преди 10 години.

"Не знам какво става точно в стаята им нощем, но звуците издават много. В някои дни дамата изглежда неадекватна, все едно не може да се опомни. Явно удоволствията я побъркват." - споделя с усмивка служител на хотела.

Всъщност преди заминаването им за Гърция се говореше, че Венета Райкова не е била по този начин с Тишо от доста време, даже се споменаваха няколко месеца. Най-вероятно сега риалити звездата затова наваксва така силно.