Андреа скъса нервите на Митко-Пайнера

Русото изкушение Андреа не се стърпя на турнето на „Пайнер” и за пореден път показа рогата си. Поп фолк дивата лъсна полугола на музикалната обиколка на „Пайнер”. Половинката на Кубрат Пулев не се засрами, а се появи да пее на живо с много оскъдно облекло по себе си. Да е дръзка и провокативна става вече запазена марка на певицата.

[caption id="attachment_322135" align="alignright" width="219"]Андреа скъса нервите на шефа си с облеклото си Андреа скъса нервите на шефа си с облеклото си[/caption]

Лошото е, че тя го прави навсякъде, но не винаги на правилното място.

Поп фолк изкусителката се появи на първия си концерт облечена доста провокативно, разбра Kluiki.bg. Загърбила норми и табута, Андреа лъсна по предизвикателни черни жартиери и гащи в същия цвят, а горната й част на тялото беше като на дама от висшето общество, но от миналия век.

Тя се беше облекла в корсаж с дълъг ръкав, а на главата си беше сложила виолетка, наполовина закриваща лицето й.

От Андреа всичко може да се очаква, недоволствали колежките й, но никоя не се осмелила да й го каже право в очите. Шефът им Димитър Димитров, известен като Пайнера също й бил бесен.

Не се знае обаче с колко се е ръснал за турнето гаджето на Андреа, пък и хич не било препоръчително да попадаш под шамарите на Кобрата, затова Пайнера само ядовито скърцал със зъби и мятал пиперни но под носа си заради оскъдните парцалки на русата фурия.

Митко Пайнера категорично забранил певиците да се появяват пред зрителите в провокативни тоалети, а дрехите им да заявил да бъдат по-прилични и колкото се може по-скромни.

Но Андреа, за разлика от овчедушната Преслава е известна не само с безконечните си изцепки, ами и с това, че не обича да слуша. Въпреки табутата, изпълнителката на „Искам, искам” пак сторила така, както си знае.

С нея на глава не може да се излезе, изкоментирали я дори и тези, които си я обичали. Колежките й обаче не спирали да мърморят зад гърба й. Те не се примирявали, че забраните важели за едни, а други хич не се съобразявали с тях. Въпреки вироглавството и непослушанието й, Андреа пак се разминала с наказания и санкции, а само със заплаха за глоба, недоволствали те.