Милен Цветков жертва на жестока подигравка от страна на Нова телевизия?

Голяма гавра с Милен Цветков е на път да си направи Нова ТВ. Днес вестник "Стандарт" излезе с информация, че медията е вдигнала мерника на "Часът на Милен Цветков" и предаването ще бъде свалено до дни. Самият водещ обаче не знае за това и изобщо не е разговарял със своите шефове, писа агенция ПИК. Почитателите на предаването вече не знаят какво да мислят, но слуховете наистина вещаят зла участ за "Часът на Милен Цветков".

[caption id="attachment_322152" align="alignright" width="300"]Нова ТВ се подиграва с Милен Цветков? Нова ТВ се подиграва с Милен Цветков?[/caption]

Рейтингът на предаването все още не е толкова нисък, колкото на много други, които бяха свалени, но от Нова ТВ не били никак доволни, защото считали, че за предаване от всеобхватен характер в толкова пиково за деня време Милен Цветков и екипът му трябвало да събират в пъти повече зрители пред телевизионните екрани. А според проучванията основната маса зрители към момента са пенсионери или такива, които са в по-напреднала възраст.

Затова началниците в Нова ТВ имат намерение да заместят "Часът на Милен Цветков" с малко по-развлекателно предаване, което да събира по-голям кръг от зрители по отношение на възрастта, научи Kliuki.bg. Бруталното в случая обаче е, че никой не е решил да уведоми Милен Цветков, че скоро ще бъде свален. Затова той все още се надява да остане в ефир, но шансовете за това изглеждат минимални.