Корифеите Мермерски, Байкова и Емилова се обединиха: Виж уникалната им диета!

Корифеите Мермерски, Байкова и Емилова се обединиха: Виж уникалната им диета!
4.4 (87.5%) 8 votes

Докторите Мермерски, Байкова и Емилова са сред най-търсените у нас!

Сигурни сме, че ще се намерят българи и то не малко, които с досада ще махнат с ръка, чувайки за пореден път имената на диетолозите, признати за корифеи у нас – а именно лекарите Мермерски, Байкова и Емилова. Истината обаче е, че ако съветите им не даваха отличен резултат, богатите и известните българи нямаше да търсят точно тях за съвет и диета, за които съответно да пръскат луди пари. Ефектът при много звезди обаче е налице.

Мермерски, Байлова и Емилова

Мермерски, Байлова и Емилова се обединиха с обща диета

Днес, само за вестник „Ретро“, тримата корифеи Мермерски, Байкова и Емилова се обединиха и застанаха зад една на практика обща диета, с която всеки човек би могъл да смъкне до 10 килограма от теглото си за отрицателно време – такова, каквото е необходимо, за да се вмъкнем в дрехите от миналото лято или да се осмелим да се покажем по бански на плажа.

Мермерски, Байкова и Емилова са категорични, че трябва да забравим идеята за отслабване с месо, поне през летния сезон. Пазаруваме хранителните продукти веднъж седмично и то само здравословни и нискокалорични храни.

А диетите, около които тримата се обединиха, са няколко вида – от нас зависи коя ще изберем.

Доктор Емилова например хвърля истинска бомба, уверявайки, че може да стопим реално 5 килограма за един-два дни, като през цялото това време ядем само диня. Вода не се пие, тъй като динята сама по себе си е вода, а в устата не се слага нищо друго през целия ден.

Ако не обичаме чак толкова много диня или не можем да издържим без други храни, Мермерски предлага всеки ден сутринта да приемаме чаша топла вода с лъжичка ябълков оцет в нея, за обед да хапнем салата от настъргани моркови със зехтин и лимон, а за вечеря шопска салата без сиренето. Този вариант се редува на следващия ден с кофичка кисело мляко, в която има мед, пектин и канела, а останалите две хранения са максимум ябълка и едно сварено яйце.

Колежката им доктор Байкова е напълно съгласна с тях, но предлага и третия вариант на общата им диета за отслабване, която се състои от редуване на зеленчуково-плодов, белтъчен и въглехидратен ден. Така например ако през първия ден се храним само с плодове и салати без сирене, а за вечеря може една препечена филийка с домат или максимум малко лютеница, то на втория ядем само риба и плодове.

Третия ден се състои от зеленчуков сандвич, овесени ядки, кафяв ориз или леща, а на вечеря малка салата и постно ястие.

Тандемът Мермерски, Емилова и Байкова уверява, че няма начин тези разновидности на диетата за гарантирано отслабване да не успеят, просто трябва да се захванем сериозно с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Корифеите Мермерски, Байкова и Емилова се обединиха: Виж уникалната им диета!”

 1. Докторката е Байкова,не Байлова.Не сте за тази работа бе,хора,информирайте се преди да пишете глупости!

 2. Петя Костова

  авг. 06. 2014

  Професор Мермерски НЕ е лекар, така че е нередно да пишете "докторите Мермерски, Байкова и Емилова"!! Той е агробиолог!!Проверявайте си информацията! Наистина пишете глупости!

 3. Ивайло Тончев

  авг. 06. 2014

  Дофторите на народа 🙂 Важно уточнение, може да е ДОКТОР, но със сигурност не е лекар.

 4. Петя Костова

  авг. 06. 2014

  ОК, прав си 🙂 Може да има докторска степен, но тя е по агробиология, не по медицина 🙂 Статията обаче много заблуждава с това "докторите".

 5. Ивайло Тончев

  авг. 06. 2014

  Петя Костова Петя, това са народни корифеи, къде сме тръгнали да обсъждаме великите. Все едно да критикуваме Deep Purple (1968-1976) 🙂

 6. Петя Костова

  авг. 06. 2014

  Аз не критикувам корифеите, Ивайло, а само този, който е писал за тях 🙂

 7. Ивайло Тончев

  авг. 06. 2014

  Петя Костова Той е пряк вестител на корифеите, но ако и те са нещо калпави и той/тя не е в топ форма. Масово не правят разлика между лекар и доктор, нищо, че може и да е доктор по …аеродинамика. Но да дава съвети за здравето на хората. Такъв ни е манталитета.

 8. биляна василева(bibi guanes)

  авг. 06. 2014

  Лично познавам д-р Байкова и искам да ви уверя,че дъщеря ми постигна отлични резултати!
  И сега ще потърсим нейните услуги,тъй като тук в Америка храната е просто напомпваща!
  БЛАГОДАРИМ ТИ,МИЛА Д-Р БАЙКОВА!
  мирела и биляна

 9. Име (задължително)

  авг. 06. 2014

  Професор Мермерски е агроном. Беше асистент по лозарство в Селскостопанския институт София преди години.

Добавете коментар