Мария Игнатова взе решението, без да уведоми Рачков и го свари неподготвен!

Мария Игнатова и половинката й Димитър Рачков са заедно и влюбени вече дълги години. За пореден път обаче те бяха принудени да се разделят за няколко месеца, докато актьорът работи в столицата, а красивата Мария Игнатова обикаля из страната, за да участва в кастингите за следващия сезон на "X Factor".

Раздялата им се отрази зле и на двамата, затова Мария Игнатова взе неочаквано и спонтанно решение, което обаче свари Димитър Рачков неподготвен. И го хвърли в почти див ужас. Това разкриха близки до двойката, станали свидетели на паниката на Димитър Рачков.

[caption id="attachment_322232" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова успя да шокира любимия си Димитър Рачков[/caption]

Работата е там, че щурата Мария Игнатова решила да изненада любимия си с почивка на море през септември, на която двамата ще бъдат в компанията на колежката й Алекс Раева и Диджей Дончо.

Четиримата вече имат запазени резервации за турски остров, на който ще се гмуркат в морските дълбини, под зоркото око на Алекс Раева, която е прочута с това си умение. Димитър Рачков обаче не е.

Вместо да го подготви предварително и да го попита, Мария Игнатова директно му съобщила решението си и че всичко вече е уредено и платено. А комикът бил поставен пред свършен факт.

"Вместо да се зарадва, Димитър Рачков умря от ужас. За разлика от Мария Игнатова, която плува отлично и е имала подобни преживявания, той горкият никога в живота си не се е гмуркал. А при плуване дори до шамандурата не е стигал. Представете си шока, който изживя, като научи, че трябва да записва курсове по гмуркане", разказват близки до актьора.

Димитър Рачков хем искал много да угоди на Мария Игнатова, хем пък бил убеден, че няма да се справи с превземането на дълбините. И в крайна сметка нищо чудно да се спогодят той да им маха от брега, докато те са в морето.