Разпънаха Галена на кръст заради награда

0

Галена се превърна в неочаквана фаворитка на турнето в Бургас

След вчерашния концерт на музикалната компания „Пайнер” Галена се сдоби с изненадваща награда, разкри HotArena.net.
Една от най-вървежните певици получи статуетка и овациите на публиката. Но пък от своите колежки събра завист и злоба и буквално негативизма към нея режеше пространството.

Галена получи изненадваща награда
Галена получи изненадваща награда

Защото всяка една от тях се чувстваше подценена, ненужна и незаслужено обидена от своя шеф Митко-Пайнера.
Причината бе, че наградата му бе адресирана лично и персонално само към поп фолк дивата Галена, а за останалите остана едно огромно нищо.

Не само красивия приз възбуди до краен предел духовете на пайнерките. Те не се примириха и с посланието отдолу, в което съзряха умъсъл и тенденциозност, разкри Kluiki.bg.

А то наистина гласеше крайно провокативно. Защото на статуетката беше изписано, че Галена вече десет години е на върха и тя е най-успешната певица. Е, ако такова нещо не може да взриви привидния мир, здраве му кажи!

Написаното удари страшна плесница на останалите. Къде отиде труда на Преслава и Анелия? Не са ли на върха Андреа и Емилия, питат се в недоумение певиците. Защо се потули признанието и към по-възрастните им колежки от занаята?!

Игнорират ли се творчеството и песните на Глория, които феновете наричат Кралицата на поп фолка.

Ами незабравимите хитове на „певицата на народа” Ивана, която е оглавила не една и две класации?!

Защо се пренебрегва с лека ръка и труда на Камелия, която също се радва на обичта на публиката.

Няма ли попадения и сред по-младото попълнение на лекия жанр на музиката, питат се и не се примирят със ситуацията чалгаджийките.

Според други това е демонстрация и опит да се погази всякакво желание на певиците да вадят хитови парчета, а работата им да се неглижира напълно. Защото тези, които наистина са вложили сърцето и душата си в кариерата си са ощетени, може би не материално, но морално, което си е още по-страшно.

Колежките признават умението на Певицата на 2013 година
да превръща в невероятно шоу всяка една своя изява. Но все пак само Галена ли единствена е достойна да получи подобно отличие?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.